Druhý hrací deň skupinovej fázy Ligy majstrov je tu a Barcelona sa predstaví na domácom trávniku proti nemeckému Leverkusenu.

Témou číslo jeden v radoch Kataláncov a ich fanúšikov bolo víkendové zranenie Messiho, ktorý nedohral ligový duel proti Las Palmas, ktorý Blaugranas vyhrali 2:1. Maródka hviezdneho Argentínčana sa odhaduje na 7 - 8 týždňov.

Prvý zápas v LM Barca remizovala na pôde rímskeho AS, a preto si bude chcieť družina Luisa Enriqueho pripísať trojbodové víťazstvo.

Nemeckému Leverkusenu generálka na Barcu vyšla, keď v ligovom zápase dokázal zvíťaziť na ihrisku Brém presvedčivo 3:0. Rovnako presvedčivo si pripísali hráči Farmaceutov aj tri body v úvodnom dueli skupiny LM proti BATE Borisov, ktorý zdolali 4:1.

Barcu tak nečaká prechádzka ružovou záhradou, no prioritou je jednoznačne víťazstvo. Výhru Kataláncov očakáva aj člen najväčšej tipérskej komunity v Tipsporte PanProfesor, ktorý si tip na víťazstvo Barcelony s kurzom 1,40 pridal aj na svoj tiket!

Podobným tipom sa prezentoval aj stratég ejdy69, ktorý si myslí, že Barcelona vyhrá a v zápase padnú 3 góly a viac s kurzom 1,95!

Duel Ligy majstrov FC Barcelona – Leverkusen môžete tipovať v Tipsporte LIVE a rovnako sa môžete zúčastniť hromadnej súťaže k tomuto zápasu!

Aj Vy očakávate tri body pre Barcu do tabuľky LM? Nechajte sa inšpirovať zaujímavými tiketmi v Tiket aréne alebo si pomôžte analýzami skúsených tipérov najväčšej tipérskej komunity v Tipsporte! Ešte netipujete v Tipsporte? TU si vytvorte účet a získajte bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tipsport
foto: facebook

Marian

19
2015-09-29 07:51:35

V zápase, v ktorom dal Leo 5 gólov, sme vyhrali 7:1.
V zápase, v ktorom Leo nenastúpi, matematicky vyhráme 2:1.
A to by mi stačilo!

jokerito

14
2015-09-29 09:08:57

tri body su zaklad, ale už by sa mi páčilo keby sme nedostali gol konecne.

thomee

0
2015-09-29 17:09:29

Myslim si, ze to nehrozi. To ze nedostaneme gol. Kym Bravo sa nevrati. Vsimam si, ze kazdy nanho skusa z dialky. A celkom uspesne to skusaju

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.