Hráč Las Palmas Pedro Biggas řekl, že Lionelu Messimu nikdy nechtěl ublížit a jejich souboj na konci září považuje za smolný. Zároveň útočníkovi Barcelony přeje co nejrychlejší uzdravení.

Obránce Las Palmas také odtajnil, že hodinu a půl po skončení zápasu měl 300 zmeškaných hovorů, nejspíše od médií, které ho po tomto incidentu chtěly vyzpovídat.

"Nebylo to úmyslné, zahrál jsem míč a on chtěl vystřelit. V ten moment jsem netušil, že je zraněný, až do té doby, než byla přerušená hra. Je skvělý hráč a doufám, že se brzy vrátí."

"Chtěl jsem s Messim mluvit po zápase, ale odjel do nemocnice na zdravotní testy."

"Souboj byl mezi mnou, míčem a ním, nic víc jsem ani udělat nechtěl. Doufám, že se co nerychleji vrátí, je to jeden z nejlepších hráčů světa."

Zdroj: www.sport.es

Johny18

33
2015-10-08 10:42:40

tak ja si myslím že to zranenie muselo skôr či neskôr prísť pri tolkých zápasoch čo leo odohrá. verím že mu pauza pomože a naberie riadnu chuť do futbalu a od noveho roku formu ako minulu sezonu:)))

PeterChren

15
2015-10-08 13:11:59

Umýsel to určite nebol. Stáva sa to...Leo sa z toho dostane. Len netreba nič uponáhať. Apropo čítal som že už aj sám Platini dostal po prstoch. Tiež 3mesiace stop. Deduško večerníček včera a Miško dnes. A budu hovoriť deťom z LaMasie kde maju hrat ci vobec mozu hrať ked uz su v tej "sprostej Barce" A helemese...deti nie su skorumpované, to len predstavitelia futbalu su a riadne...A takíto imbecily budú rozhodovať o zakaze prestupu pre Barcelonu a podobných nezmysloch. Dobre im tak.Božie mlyny pomaly melú ale isto. A zaujímavost najvacsia...žiadna iná akademia to nerobi takým sposobom ako La Masia??? To len La Masia ma byt potrestaná???

leolauro

-13
2015-10-08 16:26:38

Dosť skoro sa ten Bigas vie ospravedlniť...

Alexis09

13
2015-10-08 16:41:25

Skor mile gesto.nema sa za co,bol to bezny suboj,ziadny umysel...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.