Tréner Rayo Vallecano po zápase s Barcelonou bol s výkonom svojich zverencov spokojný.

Analýza

"Pokiaľ ide o konečný výsledok, prehrali sme behom minúty. Hodnotiť zápas len na základe výsledku je nespravodlivé. Vyslali sme 22 striel, v tejto sezóne hráme dobre, môžeme dosiahnuť veľké veci. Budeme pracovať aj naďalej, aby sme to dosiahli."

Nacho

"Zmenili sme ho, pretože sme vzadu potrebovali väčšiu silu. Chceli sme posilniť našu defenzívu."

Stretnutie s Luisom Enriquem

"Pogratulovali sme si, povedal mi, že ten zápas je pre neho veľmi komplikovaný. Pre mňa je to kompliment, som veľmi spokojný."

Zápas

"To, čo nestačí na výhru tu, na iných štadiónoch postačuje. Z hľadiska výsledku sme na Camp Nou nemohli vyhrať, ale Barcelonu sme porazili v niektorých ďalších aspektoch. Na mužstvo som veľmi hrdý, ťažko pracuje."

Porovnanie Raya s Guardiolovou Barcou

"To prirovnanie sa mi páči. Chceme hrať podobne, som spokojný. Pri pohľade na štatistiky nedokážete rozoznať malé mužstvo od veľkého. Sme ďaleko vpredu. Barca nad týmto pracovala mnoho rokov. Je cťou byť porovnávaný s takým klubom."

Rozhovor s hráčmi po zápase

"Poďakoval som im, pretože som sa tešil, cítil som sa ako tréner. Keď prehráte, musíte hráčov podporiť, zvlášť pri pohľade na to, aký dobrý zápas odohrali."

zdroj: as.com
foto: as.com

SWEEPER

21
2015-10-18 16:21:44

Velky frajer tento panko, skutocne velky. Rad by som ho videl pri nejakom vacsom muzstve, co by dokazal s kvalitnym kadrom ked s kazdu sezonu sa brutalne meniacim Rayom dokaze hrat na takej vysokej urovni.

MAESTROOO

15
2015-10-18 16:40:13

Mne je normalne zle ked sa pozriem do tabulky a vidim že Predposledný Las Palmas dostal menej golov ako my -_- Lucho narob tam poriadky včera to tam horelo mimo Albu ani jeden doby vykon v obrane

mizap

6
2015-10-18 17:52:10

Jojo, Vallecano hrálo hezky. Bylo se na co koukat.

galibier

10
2015-10-18 18:02:31

dakujeme za pekny futbal,otvorenu,ferovu a slusnu hru tvojich hracov,za cely zapas tam nebol ani jeden zakrok ktory by bol hrozil zranenim,nech sa vam dalej dari.

emiliano

-5
2015-10-19 08:04:41

Naše bránenie, to je zahanbujúci prvok.Alves, Pique a Mathieu robia kiks za kiksom, Rakytič so Sergiom im nepomôžu, lebo tí nikoho nedobehnú. Taký je potom výsledok.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.