Thomas Vermaelen v rozhovore pre Marca hovoril o svojich aktuálnych pocitoch z hry Blaugranas. Belgičan je veľmi spokojný s atmosférou v šatni a verí, že práve to je kľúčovým aspektom k zisku titulov. Vermaelen rovnako hovoril o zápase s AS Rím.

Barca v posledných deviatich dueloch nebola porazená, naposledy kapitulovala v zápase so Sevillou v októbri. Odvtedy Katalánci inkasovali iba trikrát, čo pochopiteľne Vermaelena môže tešiť obzvlášť. V poslednom dueli sa dokonca zverencom podarilo zničiť AS Rím pomerom 6:1.

"Som šťastný. Cítim sa skvele a všetko prebieha veľmi dobre, či už po individuálnej, alebo klubovej stránke," hovoril. "Je zrejmé, že výsledky nám pomáhajú, no všeobecne panuje v našej šatni dobrá atmosféra. Vždy sa ako tím snažíme držať pohromade, čo je pre nás dôležité najmä v horších časoch.

Belgický stopér sa vyjadril aj k posledným dvom duelom. "Výhra nad Rímom bola pre našich fanúšikov veľmi dôležitá. Navyše šesť gólov nám dáva veľkú sebadôveru. Čo sa týka Clásica, zažil som ho len ako náhradník, no tá atmosféra bola úžasná. O tomto El Clásicu sa bude rozprávať ešte dlhé roky a myslím si, že sa zapíše do histórie," dodal 30-ročný rodák z Kapellenu.

Zdroj: football-espana.net
Foto: archív

Palyop

12
2015-11-27 23:35:50

si piš vole:D

abcd

-4
2015-11-28 09:49:46

Aj o tebe sa bude hovorit dlhe roky ako o nakupe storocia

tomessi

4
2015-11-28 10:36:32

Dlho, dlho a mozno pridu este podobne vysledky, MSN nezastavia

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.