Zápas medzi Barcou a Realom Sociedad sa napokon pre zverencov Luisa Enriqueho skončil veľmi pozitívne, no rovnako ako každý duel, priniesol ako klady, tak aj zápory. Denník Sport vybral tie najdôležitejšie, teda MSN a Bartru.

Plus: Trio MSN sa opäť gólovo presadilo

Niet pochýb o tom, že trio Messi-Neymar-Suarez je v súčasnej dobe bezkonkurenčne najnebezpečnejším na celom svete, o čom sme sa mohli presvedčiť aj v zápase proti Sociedadu.

O dva góly sa postaral Neymar, a po jednom presnom zásahu pridali Suarez a Messi. Veľmi pekný moment navyše nastal na konci druhého polčasu, kedy zvyšné dve tretiny tridentu jasne hrali na Lea Messiho, aby sa do štatistík gólovo zapísal aj on.

Dodať snáď môžeme len to, že pokiaľ si MSN udrží takúto formu, tak to budú mať súperi Barcelony vskutku náročné.

Mínus: Viac minút pre Bartru?

Španielsky stopér dostal šancu dvadsaťminút pred koncom duelu, keď nahradil Mascherana. Pre Bartru išlo o prvé minúty po pomerne dlhej dobe, čo nás donúti zamyslieť sa, prečo nedostáva talentovaný stopér viac príležitostí. Obzvlášť pri už v podstate rozhodnutom stave.

Je komické, že Marc Bartra dostáva viac šancí v seniorskej reprezentácii La Furia Roja, ako vo svojom vlastnom tíme. Luchovi však musíme dôverovať, on už sám musí vedieť koľko minút si 24-ročný rodák zo Sant Jaume.

Zdroj: sport.es
Foto: archív

smire

12
2015-11-29 09:17:08

Chybicka: Obzvlast pri rozhodnutom (namiesto vyrovnanom) stave

MeeTee

9
2015-11-29 09:33:16

dakujem, opravene :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.