Madridský denník AS píše, že Real Madrid sa pokúsi získať Neymara. Opäť. Ide totiž o druhý pokus, aby Neymar zmenil názor a pripojil sa k Los Blancos.

Podľa AS si prezident klubu Florentino Perez nechce pripustiť zlyhanie. Real mal totiž o Brazílčana veľký záujem ešte keď bol Neymar hráčom Santosu, no nakoniec odišiel na Camp Nou.

Teraz hviezda FC Barcelona rokuje o novej zmluve a Perez sa chce do rokovaní zamiešať so svojou ponukou, ktorá má byť jednoznačne lepšia ako ponúkajú Katalánci. Šanca Pereza je však mizivá.

Neymar totiž po zápase s Realom Sociedad ubezpečil, že metropolu Katalánska sa nachystá opustiť, pretože prežíva najlepšie momenty svojej kariéry a je súčasťou úžasného útoku, ktorý tvorí spolu s Messim a Suarezom. So 14 gólmi dokonca vedie strelecké štatistiky ligy.

zdroj: as.com
foto: as.com

stando11

top komentár
42
2015-11-30 09:30:38

Dennik pise,dennik pise,dennik toho napise...

mizap

top komentár
45
2015-11-30 10:01:11

Neymarovi věřím. Hrát v nejlepším týmu na světě je pro špičkového hráče velmi důležité, daří se mu tam a mají ho tam rádi, zvykl si hrát v Barceloně, a to všechno je nesmírně důležitý, úplně podstatný. Bohužel jsou lidi, kteří vidí peníze na prvním místě, takže můžeme jen doufat, že Neymar k nim nepatří. Má dost peněz na to, aby vedl spokojený život, a další peníze jsou už jen zbytečností, od určitého limitu peníze motivují už jenom chamtivce. To už jsou ale jiný, nesportovní motivace. Notabene si myslím, že Barca mu ještě přidá nějaký drobný.

lubymarc15

20
2015-11-30 10:06:03

Nabídnout toho můžou kolik chtějí, ale Neymar je v Barce spokojenej a hodně dlouho bude,takže Real a další kluby mohou jen snít

cuchra

12
2015-11-30 10:42:08

Neodide. Dobre vie ze je buducnostou Barci pre jeho vek.

sokar

9
2015-11-30 10:42:40

jediné čo chcú je vyšponovať jeho platové podmienky na maximum, trocha Barcu ekonomicky poštekliť. Sami musia vedieť že nemajú šancu, ale chcú trocha podpichnuť. Niečo ako ked si kluby navzájom predstierajú záujem o nejakého hráča len aby aspon trocha navýšili potencionálnu sumu

tomessi

14
2015-11-30 10:57:40

Vedel preco si vybral Barcu a teraz je jasne ze uribil super rozhodnutie. Co mu moze dat real? Asi len viac penazi a ochranu pred daniarmi, ale ziadna futbalova perspektiva, ak berieme futbal ako timovy sport. Na to aby to zacalo v reale futbalovo fungovat budu potrebne dost hlboke a dlhodobejsie zmeny a to pri perezovi nehrozi, skor naopak, potiahne klub este viac ku dnu, az vtedy im asi dojde ze ryba smrdi od hlavy...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.