Na programe je 15. kolo Primera División, v ktorom sa stretne Barcelona na domácom trávniku proti La Coruni.

Vy môžete sledovať priamy prenos tohto duelu na TV Tipsport a pripravené sú pre vás aj LIVE stávky počas všetkých zápasov španielskej ligy!

Katalánci si to rozdajú v ďalšom zápase Primera División proti zverencom Victora Sancheza. Blaugranas majú v posledných týždňoch a mesiacoch impozantnú formu, počas ktorej dokázali v desiatich zápasoch vyhrať sedemkrát a trikrát zaznamenali remízu. Navyše tieto stretnutia zvládli so skóre 30:4 a úprimne, za 30 nastrieľaných gólov by sa nemusel hanbiť ani nejeden hokejový celok. V Lige majstrov už čakajú na svojho súpera a štyria možní sú už jasní. V osemfinále sa môžu stretnúť s PSG, PSV, Sp. Lisabon alebo so Starou Dámou z Juventusu.

Tipér najväčšej tipérskej komunity Tipsportu Arab007 verí, že zverenci Luisa Enriqueho zdemolujú svojho ďalšieho oponenta v lige, a preto si zaradil tento duel na svoj Maxikombi tiket s tipom, že domáci skórujú už v prvom polčase dvakrát pri kurze 1,66.

Hostia prídu na Nou Camp s hrozivou bilanciou, veď naposledy dokázali obrať úradujúceho majstra o všetky tri body pred viac ako siedmimi rokmi. Hráči aj vedenie La Corune môžu byť spokojní s doterajším priebehom sezóny, keďže sa nachádzajú na 6. mieste tabuľky a po minuloročnom zachránení sa v poslednom kole je to určite veľké povzbudenie pre všetkých, ktorí fandia tomuto klubu zo západného pobrežia Španielska. Uvidíme, či sa tomuto mužstvu podarí pribrzdiť rozbehnutú Barcelonu, alebo budú ďalším tímom, ktorý Barca odprevadí domov s plným kufrom gólov.

Ďalší stratég prosdo10 taktiež neverí, že by hostia mohli potrápiť domácu Barcu a jeho tip na zápas? Domáci dajú minimálne 3 góly pri kurze 1,33. Presvedčili vás naši tipéri?

Máte iný tip na tento duel alebo ostatné zápasy Primera División? Aké tipy sú na Vašich tiketoch? Nechajte sa inšpirovať tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré Vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! A nielen to, prostredníctvom TV Tipsport si môžete vychutnať všetky zápasy španielskej ligy online a vďaka LIVE stávkam môžete okamžite reagovať na priebeh zápasu!

Nemáte ešte účet v Tipsporte? Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte vstupný bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tipsport
foto: sport.es

Tom10

4
2015-12-12 10:10:48

Prečo nemôžu dostať gent napr.?

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.