Ďalší anglický týždeň v Španielsku sa blíži ku koncu a zakončený bude 21. kolom Primera División. Všetky duely z tejto atraktívnej súťaže môžete sledovať naživo na TV Tipsport!

Malaga z Copa del Rey už vypadla, takže jej hráči nemuseli riešiť žiadny pohárový duel a počas celého týždňa sa mohli pripravovať na rozbehnutú Barcelonu. Posledné dva ligové duely modro-bielym príliš nevyšli, keď naposledy prehrali v Seville 1:2 a kolo pred tým remizovali v Las Palmas. Teraz ich však čaká súper z iného súdka, no Malaga to na Barcu zahrať vie. V tejto sezóne sa už raz stretli a Katalánci vydolovali chudobné víťazstvo 1:0.

Blaugranas si v úvodnom štvrťfinálovom súboji poradili s Bilbaom, kedy ich dokázali poraziť na jeho pôde 2:1 a postupové karty sú tak jednoznačne v rukách Barcy.

Messi a spol. sa však musia mať na pozore, pretože posledné zápasy proti Malage boli poriadne náročné a Barcelona sa celkom slušne natrápila. V posledných troch prípadoch každý z tímov vyhral jeden raz (obaja 1:0) a jeden duel skončil remízou 0:0.

Najväčšia tipérska komunita Tipsportu opäť jednoznačne favorizuje Barcelonu.

Rovnako to vidí aj jej člen Mami50, ktorý tipuje, že Barcelona zvíťazí a v zápase padnú 2 góly a viac s kurzom 1,46.

Stratég pavlazatkova je vo svojej podrobnej analýze presvedčený, že Malaga, ktorá strelila v tejto sezóne iba 15 gólov (2. najslabšia produktivita súťaže), sa proti Barcelone nepresadí a nestrelí gól s kurzom 2,13. Zaujímavý tip, čo poviete?

Nenechajte si ujsť ani tento zápas Barcelony a sledujte ho, ako aj ostatné zápasy z Primera Divisón, naživo na TV Tipsport!

Tak čo, podarí sa opäť Barce uspieť? Čo tipujete vy? Nechajte sa inšpirovať tiketmi komunity tipérov v Tiket aréne, či analýzami týchto skúsených stratégov, ktoré vám môžu pomôcť získať parádnu výhru! Nemáte ešte účet v Tipsporte?

Neprichádzajte o tieto skvelé výhody, zaregistrujte sa TU, vytvorte si svoj účet a získajte vstupný bonus až 2 000 Eur!

zdroj: tipsport.es
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.