Dani Alves v rozhovore pre rádio Onda Cero uviedol, že ak Barcelona nepredĺži zmluvu s Neymarom, tak bude šialená.

Neymar musí predĺžiť

"Je to splnený sen. Keď chcel odísť zo Santosu, tak som mu povedal, aby si pozrel ako sa v Barcelone darí Brazílčanom, či im to v porovnaní s inými klubmi išlo dobre. Tu sa Brazílčania mali vždy dobre, pretože v Barcelone musíte futbalu rozumieť. Zostali mu dva roky zmluvy, ale musia ju predĺžiť. Ak to neurobia, tak sú šialení."

Neymar ako najlepší futbalista

"Neymar bude Messiho nástupcom. Je veľmi dobrý. Nikto nedokáže urobiť to, čo on. To, čo robí a s akou ľahkosťou to robí... Nikto to nedokáže."

S Barcou sa vyhráva ľahko

"Nech prídu a skúsia si to. Zďaleka sa to zdá jednoduché, ale nie je to tak. Vieme spísať dlhý zoznam veľkých hráčov, ktorí sem prišli, no nedarilo sa im."

Vzťah s tlačou

"S novinármi som mal nedorozumenia, ale najviac ma hnevá, keď sa nebavíme o futbale. Takisto nemôže chýbať rešpekt. Vytvárajú rôzne veci, aby vyvolali polemiku a dvihli si predaj. Mýlil som sa, keď som zovšeobecňoval. Tí, ktorí sa cítili dotknutí, sú ako tlač odpad."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

messisko

-28
2016-02-06 12:08:23

som gay

plcd

20
2016-02-06 13:13:02

Tak čo tu robíš?Choď na teplú stránku.

quentin

6
2016-02-06 13:37:17

Dilino, pomýlil si si nick aj fotku. Absolútne trápne a nevhodné. ...že také čosi admini hneď neblokujete.

okbor

14
2016-02-06 12:19:00

A čo my s tým máme akože robiť. Však štatistika (zase) 4 % populácie. Ak si tým myslel niekoho iného tak je tiež tvoj problém.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.