Katalánsky denník Sport dnes informuje, že rokovania o novej sponzorskej zmluve medzi Barcelonou a Qatar Airways sa nevyvíjajú vôbec dobrým smerom. Katalánci však majú v rukáve ďalšie alternatívy, čo je dobrá správa.

Barcelona zmluvu o spolupráci s Qatar Sports Investments podpísala ešte v roku 2010. Platnosť zmluvy končí v júni tohto roku a nateraz sa obe strany nedohodli na podmienkach jej predĺženia. Od momentu zvolenia nového prezidenta FC Barcelona klub hľadá alternatívy. Sport píše, že v súčasnosti má klub dvojicu ďalších možností. A tieto firmy by vedeli naplniť finančné očakávania klubu.

Predstavitelia katalánskeho klubu boli na rokovaniach v Katare prítomní niekoľkokrát, ale celá záležitosť stojí na bode mrazu. Súčasne však Barca hľadala aj iné firmy, ktoré by chceli klub z Camp Nou sponzorovať. Za celé rokovania zodpovedá Manel Arroyo - viceprezident pre marketing a komunikáciu. Práve tento pán vedie rokovania so všetkými možnými sponzormi klubu.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

fofo112

31
2016-05-03 13:20:33

o klub a značku FCB sa predsa sponzori musia trhať,tvrdím to stále, že to naše vedenie je totálne neschopné.

tunno

-5
2016-05-03 13:54:42

Vďaka Bohu

galibier

0
2016-05-03 17:51:49

fofo112 -jedna veta ktorou si vystihol vsetko....Bartomeu tolko vybera(l) az prebral....nevidim to dobre a žvásty o tom ze ked nepodpiseme hlavneho sponzora tento rok, na dalsi rok budeme o to ziadanejsi si moze strcit vies kam..od tohoto sa budu odvijat aj nase nakupy ktore by sme bytostne potrebovali a ako napisal jeden diskutujuci na tuto temu-vzhladom k uvedenej skutocnosti nam zostanu na prestupovom trhu len ,,ohlodane kosti"

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.