Tréner Seville Unai Emery neviní svojich hráčov za porážku vo finále Copa del Rey, práve naopak, je na nich hrdý.

Sevilla hrala proti Barcelone od 36. minúty o hráča viac, no ani tak sa jej nepodarilo nadviazať na úspech z Európskej ligy. Andalúzania teda obrovskú výhodu nevyužili. V nadstavenom čase druhého polčasu sa sily na trávniku vyrovnali, keď videl červenú kartu aj Banega a predĺženie už bolo jasnou záležitosťou Kataláncov. Najskôr sa trafil Jordi Alba a potom poistil víťazstvo Neymar. Aj napriek tomu všetkému je ale skúsený Španiel s výkonom svojich hráčov spokojný.

"Tím si viedol veľmi dobre. V presile sme chceli držať loptu a cítili sme sa pohodlne. Mali sme dve dobré šance, ale chýbala nám sviežosť. Mali sme dostatok času, aby sme ich porazili. Blahoželáme im k výhre, ale tiež mojim hráčom a celej Seville. Som na odvedenú prácu hrdý," vysvetlil.

"Tím bol pripravený a súperil s tímom ako je Barcelona. Odpúšťam všetky chyby. Neverím na šťastie, jednoducho chýbala sviežosť. Vo futbale zažívame skvelé momenty a odozva od fanúšikov bola veľkolepá."

TIP | Suárez je zranený
TIP | Iniesta: Finále pohára podčiarkuje úžasnú sezónu

Emery nakoniec povedal, že ich cieľom teraz je kvalifikácia do vyraďovacej časti Ligy majstrov. "Prišiel som do klubu po ťažšom období a už som tu tri roky. Avšak tím rastie. Ďalším krokom je dostať sa ďalej v Lige majstrov," uzavrel.

zdroj: fourfourtwo.com

sid1

13
2016-05-23 19:50:15

Jeden z mala trenerov ktoreho si viem v barcelone predstavit

ViscaElBarca88

13
2016-05-23 20:22:41

Sympatický tým so skvelým trénerom klobúk dole pred ním čo dosiahol a aj pred nimi, že odovzdávajú na ihrisku všetko. Je podobný Simeonemu žije s týmom, ale je tam veľký rozdiel. Pri včerajšom zápase bola situácia kde bol center na Iboru myslím a avizoval faul od daniho v 16tke, kde by simeone skákal lietal a kričal na rozhodcu no Emery sa otočil k fanúšikom a ukázal im s rukami, že kľud a že všetko je v pohode. Skvelý tréner..Veľký rešpekt!

soyferinho

8
2016-05-23 21:40:27

Simeone ma u mna obdiv, ale Emery je iny trener.
Emery uci svoj tim hrat, kym Simeone urobit vsetko pre vitazstvo.

ViscaElBarca88

0
2016-05-23 21:48:20

Myslím, že aj Emery ich učí zrobiť pre víťazstvo všetko len trošku opačným štýlom.

Federer

-8
2016-05-23 20:44:08

Boli skvelé aj surové zákroky ? Veď fauly boli asi 35 -12.

Ludo98

6
2016-05-23 21:21:10

surové? Hralo sa tvrdo. Môže za to aj rozhodca, ktorý v prvom polčase neodpískal aj tvrdé fauly hraničiace s kartou. Ale surové? Toto bol boj, aký na ihrisku má byť. Nie ako keď hrá Atletico alebo Espanol. Držanie za dresy na hranici aj za hranicou :) Po fauloch si podali ruky a išlo sa ďalej... Iborra do Ter Stegena - škaredý zákrok cez obrancu (ťažko dokázať úmysel do brankára, skôr zasiahnuť loptu), ale išiel sa ospravedlniť aj keď ho tam asi Gerard riadne prefackal :D

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.