Marquinhos patrí jednoznačne medzi stopérov, ktorých by Barca rada získala. Včera tento hráč prehovoril o svojej budúcnosti, ktorú nevidí podľa svojich slov úplne jasne. Dvere z PSG si mladík necháva zatiaľ otvorené.

Brazílčan sa momentálne nachádza so svojou reprezentáciou na Copa América. O jeho situácii sa rozhodne pravdepodobne až po tomto turnaji. Barca sa netají tým, že má o tohto stopéra eminentný záujem, problém však bude pravdepodobne v tom, že sa v PSG postupne začína presadzovať.

TIP | Barca je ochotná za Marquinhosa zaplatiť balík
TIP | 3 možné posily tohto leta


"Vždy sú tu nejaké špekulácie. Ja mám s PSG zmluvu do roku 2019, no moja situácia je momentálne predmetom diskusie. Pre mňa je momentálne dôležité to, aby vo mňa klub a tréner verili."

zdroj: weloba.com
foto: weloba.com , archív

Andy9

7
2016-06-07 20:39:23

Mal by prísť pozorujem ho už 2 roky a vie perfektne hrať pravého obrancu a aj stopéra ma na barcu je mladý podľa mna by mohol hrať ako pravý obranca a ak by stopér potreboval vystriedať presunie sa tam a vidal alebo roberto na pravo veľmi pekne by to bolo nebal by som sa doňho vraziť aj 40m€. Inak neviete čo je s dardelom chýbajú my jeho komentáre k prispevkom

DajoO5

1
2016-06-08 08:36:43

Aj tak nepríde

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.