Aj napriek tomu, že brazílsky loptový kúzelník Neymar je v Barcelone nesmierne spokojný, je tu zopár vecí, ktoré ho vedia poriadne nahnevať. Prezradil to v rozhovore pre Globoesporte, keď okrem iného hovoril aj o jeho transfere, ktorý bol sprevádzaný mnohými kotroverziami.

TIP | Neymar favorizuje na zisk Zlatej lopty Ronalda

Neymar podpísal s katalánskym veľkoklubom v máji 2013 za prezidentovania Sandra Rosella. Teraz, v roku 2016, s Blaugranas predĺžil kontrakt, no pod Josepom Mariom Bartomeuom sa opäť nevyhol špekuláciám a súdnym bitkám. Samotný hráč ale nemá žiadne pochybnosti. "Dnes by som spravil všetko presne tak, ako predtým," vysvetľoval.

Všetko sa to začalo odmietnutím Florentina Pereza v septembri 2011, keď už prešiel lekárskou prehliadkou a zmluvy boli vypracované, pokračovalo to následným upísaním sa Barcelone v novembri toho istého roka a celé sa to skončilo jeho prestupom do Katalánska v roku 2013 (hoci Ney sa chcel pripojiť k Blaugranas už v roku 2012 po OH v Londýne), a to aj napriek obrovskému záujmu iných tímov, vrátane spomínaného Realu Madrid, Bayernu Mníchov či Manchestru City.

Neymar aj napriek problémom so súdmi vždy podával výborné výkony

"Som si istý, že môj otec naviedol všetko tým najsprávnejším možným smerom. Teraz na povrch vyplávala správa, že si počínal správne, naša rodina je v tejto súvislosti pokojná," povedal hráč v súvislosti dvoch dohôd, ktoré viedli k uzavretiu dvoch súdnych prípadov v Španielsku.

Neymar tiež uviedol, že polemiky ohľadom jeho káuz na neho nikdy nemali vplyv, a to aj napriek tomu, že súdy ich zakaždým podsúvali médiám, a to zvyčajne v čase, keď Barca oslavovala spoločne s fanúšikmi zisk trofejí. Brazílčan sa následne dostal aj k tomu, čo ho vie nahnevať.

"To, čo ma štve, sú nepravdivé špekulácie, ktoré sa dostanú ku mne a hnevajú celú moju rodinu. Myslím si ale, že sa teraz už stlmili," dodal kľúčový člen barcelonského tridentu MSN.

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

IronGuru

29
2016-07-17 16:09:01

Stlmili sa, pretože sa nehrá. Uvidíme čo bude, ak vyhráme špan. superpohár alebo budeme mať spanilú jazdu v lige. Až vtedy sa to znova začne, ale veď to už všetci poznáme.

mikimi122

13
2016-07-17 18:11:42

Stlmili lebo už predlžil zmluvu.

LioMessi

10
2016-07-17 18:17:24

Dúfam, že aj túto sezónu sa nedáme vyprovokovať a vyhráme všetko, čo bude možné vyhrať. Potom si už môžu hovoriť čo chcú.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.