Ivan Rakitić, chorvátky stredopoliar, jeden z nedotknuteľných mužov Luisa Enriqueho, sa zastal svojho spoluhráča Paca Alcácera, ktorý po svojom príchode do katalánskeho veľkoklubu nepodáva ideálne výkony.

Bývalý kapitán Seville po tom, čo Barca zaknihovala bez Lea Messiho druhé víťazstvo za sebou, tvrdí, že je mimoriadne dôležité to, aby sa Argentínčan maximálne zotavil. Po sobotnom triumfe Blaugranas nad Sportingom Gijón totiž prišlo vydreté víťazstvo s nepríjemnou Borussiou Mönchengladbach.

"Hovoríme o najlepšom hráčovi histórie. S Messim k dispozícii to je pochopiteľne jednoduchšie, my ho ale musíme nechať zotaviť sa poriadne, dať mu čas. Táto výhra bola aj pre neho, som si istý, že si to užil," vravel Rakitić.

Stredopoliar tiež hovoril o Pacovi Alcácerovi. "Nebol to jednoduchý zápas pre nikoho. Boli silní v defenzíve, nenechávali žiadne priestory. Bolo náročné predierať sa do šestnástky, Alcácer sa nemusí obávať ničoho," komentoval rodák z mesta Möhlin.

"To, že dokázali streliť prvý gól, pre nich bolo veľkou výhodou, obzvlášť pri ich intenzite. To, že sú tak silní doma, nie je náhoda, hovoria o tom i čísla. Pracujú naozaj tvrdo. V prvom polčase sme mali aj tak štyri šance, kým oni išli do vedenia s jednou jedinou. Myslím si, že to bol výborný duel, ktorý nás posilnil ako tím."

TIP | Rakitić počas leta odmietol hneď tri megaponuky

Zdroj: sport.es
Foto: sport.es

Rudla333

-13
2016-09-30 07:24:46

Ještě že Munir taky nehraje zrovna slavně (i když pořád lépe), jinak by nás ten přestup mohl ještě mrzet.

Jinak já byl z Pacova přestupu hodně nadšený. Teď to vypadá, že to prostě není 4. útočník :-/ Ale ještě bych ho neodepisoval

dardel

16
2016-09-30 10:08:25

po mesiace hodnotit, ci nas prestup moze mrziet... to je take.. ceskoslovenske. neuveritelne co sa clovek docita.

emiliano

3
2016-09-30 08:18:59

Každý nový u nás potreboval čas, potrebuje to aj Paco. Príde na to, kedy treba nabehnúť a kedy nie, kedy ide center a kedy to dá Alba po zemi a pod seba.Je u nás pár zápasov, nechceli ho len tak k nám.Dá prvý gól a všetko to z neho spadne, už minule skoro dal.

Zubohryz1

-3
2016-09-30 09:17:31

Treba brat do uvahy suarez tiez zacal podavat vyborne vykony az po novom roku dovtedy sa mu tiez moc nedarilo....

Roman7

-2
2016-09-30 10:53:24

hej ale suarez tam mal naznaky aj zakonceni aj vytvorenych akcii henten nema nic

Roman7

-2
2016-09-30 10:52:46

paco je nahorsi druh utocnika pre barcelonu lebo je to utocnik ktory len caka na nahravku alebo dorazku do prazdnej brany on proste nedokaze s loptou nic urobit nic vymysliet nic vytvorit a to proste nie je utocnik pre barcelonu hovorte si co chcete pustit munira ktory nech bol aky bol bola chyba lebo horsi urcite nebol a navyse vedel aj nieco vymysliet hentem tam len pocupkava ani poriadne nepresuje suarez sa tam ide roztrhat on tam cupka a jedine co robi je ze caka na nahravku brutalne napicu nakup

Roman7

-4
2016-09-30 10:55:54

sa pozrite na video zostrihu golov z valencie ktore dal 95% su dorazky alebo nahravka do 120% sance ktoru proste musel premenit on nevypracoval jediny gol ani nic nevymyslel

okbor

2
2016-09-30 12:31:25

Nie je to celkom tak. https://www.youtube.com/... Každému asi "chvíľu" trvá, kým sa naladí na tú správnu "frekvenciu FCB" alebo si osvojí "mimozmyslové" vnímanie.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.