Osud Aleixa Vidala v Barcelone je viac-menej spečatený a média už hľadajú za neho náhradu. Najčastejšie sa špekuluje o Joaovi Cancelovi z Valencie, okolo ktorého však údajne krúžia takisto Manchester United a Atlético Madrid.

"Neviem, kde bude moja budúcnosť, ale vo Valencii sa cítim pohodlne," povedal Cancelo, ktorého zmluva s Netopiermi končí v roku 2021. "Všetko ide dobre, ale musím pokračovať v práci, pretože veci sa môžu rýchlo zmeniť."

TIP | Prečo chce Barca práve Cancela?

Valencia vstúpila do novej sezóny Ligy Santander hrôzostrašne. Po štyroch prehrách v rade si kufre pobalil tréner Pako Ayestarán a na začiatku tohto mesiaca ho vystriedal Cesare Prandelli. Bývalý lodivod Talianska však má za sebou úspešnú premiéru. Jeho tím porazil vonku Sporting Gijón 1-2, vďaka čomu sa odrazili z dna tabuľky a momentálne im patrí s 9 bodmi 15. priečka. "Prandelli je pokorný tréner, tvrdo pracuje a to sa potom prenáša tiež na tím. Povedal nám, že všetci musíme pomáhať v obrane aj útoku. Život je o učení. Dôležité je byť jednotní a mať identitu. Musíme pracovať tak, aby sa nás ostatní báli."

zdroj: espnf.com

erdzo

5
2016-10-23 22:38:05

včera hral parádny zápas, hlavne čo sa týka bránenia

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.