K téme incidentu na štadióne Mestalla sa vyjadril aj ďalší hráč Barcy. Rafinha sa samozrejme postavil na stranu Neymara a myslí si, že nespravil nič zlé. Zároveň tvrdí i to, že sme svedkami jasnej mediálnej kampani voči Neymarovi.

Kto vie, prečo toľkým madridským médiám leží Neymar v žalúdku. Do konšpiračných teórií sa púšťať nebudeme, no taký Rafinha má na celú záležitosť veľmi jasný názor, ktorý prezentoval v rozhovore pre Mundo Deportivo. My vám ponúkam jeho najzaujímavejšie slová.

TIP | Za nedávny incident s fľašou dostala Valencia smiešny trest

Mestalla

"Celý príbeh prekrútili. Po Neymarovi bola hodená fľaša a teraz za to celé vinia jeho."

Mediálna kampaň voči Neymarovi

"Myslím si, že je obeťou mediálnej kampane voči jeho osobe. Existuje typ ľudí, ktorí vyhľadávajú takéto veci, snažia sa umelo veci vykonštruovať. Neymar má kvality, ktoré sa vymykajú normálu, pre mňa jeho spôsob hry nie je provokáciou, je to umenie. Dúfajme, že to bude môcť robiť stále."

Tebas

"Je veľmi dôležité, aby si Barca dokázala ochrániť svojich hráčov, mňa osobne prekvapuje, že rovnako nerozmýšľa aj prezident La Ligy."

zdroj: marca.com
foto: marca.com goal.com

gulio

21
2016-10-28 17:45:16

Presne ako povedal,spôsob hry je jeho umenie,a nie provokácia,keby hral za real tak by to bolo v poriadku,a to ma no tom serie najviac, nakoľko som antimadridista!!!

treble

7
2016-10-28 17:46:20

Tak tak

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.