V juhoamerickej kvalifikácii o postup na futbalové Majstrovstvá sveta 2018 sa začína poriadne priostrovať. Partička okolo Neymara zvláda zatiaľ doterajšie boje najlepšie zo všetkých tímov a vedie tabuľku. V poslednom dueli si poradila s Argentínou 3:0, takže Messi s tímom budú musieť ešte poriadne zabojovať o svetový šampionát.

Príležitosť na zisk dôležitého víťazstva bude na domácej pôde proti Kolumbii. Po štvorzápasovej šnúre bez výhry by sa tri body určite náramne hodili. Vybojujú si ich zverenci trénera Edgarda Bauzu? „V minulom kole Argentína prehrala, čo bude chcieť doma napraviť. Kolumbia naposledy tiež úplne nezažiarila, keď len remizovala s Chile. Messi a spol. pôjdu do zápasu naplno,“ napísal v analýze Masterexpert, ktorý predpokladá jednotku pri kurze 1,50! Zveziete sa s ním?

Stratég Obeson si zas zobral na paškál súboj Peru s Brazíliou a vo svojom rozbore píše: „Hostia budú chcieť Los Incas oplatiť porážku z Copy a zopakovať prvý vzájomný súboj z kvalifikácie, keď zvíťazili 3:0. Hlavným dôvodom prečo verím Kanárikom je kvalita kádru,“ tipér odporúča tipovať čistú dvojku s kurzom 1,67! Čo vy na to?

Radi by ste mali pod palcom množstvo priamych prenosov, kde sa vyskytuje barcelonská pečať? Sledujte tieto atraktívne stretnutia naživo TU!

K dispozícii máte aj Tiket arénu, kde sa nachádza množstvo tiketov, ktorými sa môžete inšpirovať aj vy! Ešte nie ste súčasťou najväčšej tipérskej komunity? Neváhajte, zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport
foto: sport.es

1eso1

0
2016-11-15 22:32:51

Ked pisete tieto reklamy nebolo by odveci napisat do clanku aj datumy zapasov :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.