Očakávaná udalosť jesene je za dverami. Slávne El Clásico sa odohrá už v sobotu 3. decembra a fanúšikovia na Slovensku majú jedinečnú príležitosť sledovať tento zápas spoločne v Košiciach!

ForcaBarca.sk spojila sily s oficiálnym fanklubom FC Barcelona na Slovensku Penya Barcelonista Eslovaca dels Alts Tatras a oficiálnym fanklubom Realu Madrid na Slovensku La Peña Madridista de Eslovaquia. Výsledkom je možnosť pozrieť si El Clásico spoločne v skvelej atmosfére, ktorú doma určite nezažijete!

Súboj FC Barcelona s Realom Madrid je na programe 3. decembra v sobotu o 16:15. Udalosť si pozrieme v podniku Piváreň Miniliga. Sídli na Hlavnej ulici 5, neďaleko hotela Hilton a so skvelou dostupnosťou MHD. Viac informácií získate na www.miniliga.sk.

Pozor! Počet miest je obmedzený. Preto všetci záujemcovia si môžete svoje miesto rezervovať na admin@forcabarca.sk alebo info@halamadrid.sk. Rezervácie je možné zaslať do stredy 30. novembra do polnoci.

Pre fanúšikov FC Barcelona dávame do pozornosti aj zápas Ligy Majstrov medzi Celticom Glasgow a FC Barcelonou. Tento zápas sa odohrá v stredu 23. novembra o 20:45. Rezervácie miest takisto zasielajte na admin@forcabarca.sk. V tomto prípade je rezerváciu potvrdiť do stredy do 12. hodiny.

Veríme, že sa stretneme opäť v hojnom počte!

zdroj: forcabarca.sk
foto: forcabarca.sk

samofcb

1
2016-11-21 17:41:15

Chcel by som sa opytat niekoho kto sa uz zucastnil, nestala sa tam niekedy nejaky poticka medzi nami a realskymi fanusikmi, ked to vsetci pozeraju spolu, lebo vasne niektorych su obcas napate

Montoya

4
2016-11-21 21:16:34

staci ked tam nebude TOM10 ale ten je tusim z BA a tiez ked tam nebude RICK a este presne taky ako oni dvaja taky co sa zastavaju Realu a pritom fandia Barce ..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.