Bude Barcelona medzi poslednými štyrmi tímami v Copa del Rey? Na túto otázku dá odpoveď odvetné stretnutie štvrťfinále tejto prestížnej súťaže. V prvom dueli sa Katalánci radovali na pôde San Sebastianu po jednogólovej výhre. Spečatia postup pred vlastnými fanúšikmi? Dôležité stretnutie sledujte v priamom prenose na TV Tipsport!

Pred týždňom sa o jediný presný zásah postaral Neymar. Presadí sa opäť pri kurze 2,20? Najväčšia tipérska komunita je presvedčená o výhre domácich! Jej člen Melinho10 zas verí, že Blaugranas skórujú už do polčasu v hodnote 1,30. „Barcelona bude doma klasicky celý zápas tlačiť, navyše hostia nemôžu iba brániť, do úvahy prichádzajú aj dva kúsky v prvej polovici zápasu,“ napísal vo svojej analýze. Zveziete sa tiež?

Radi by ste mali pod palcom všetky prenosy z Primera División, Serie A, Ligue 1, Bundesligy a ďalších top súťaží? Sledujte ich LIVE na TV Tipsport!

Chceli by ste nahliadnuť do tajov najväčšej tipérskej komunity? Navštívte Tiket arénu a nechajte sa inšpirovať množstvom tiketov od skúsených borcov. Ešte nemáte svoj účet? Zaregistrujte sa a získajte vstupný bonus až 2 000 EUR!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

STREAMCOMANDO

0
2017-01-26 21:06:13

HD přenos již běží :-) http://www.streamcomando.com/...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.