Prvý tím FC Barcelona dnes odštartoval predsezónnu prípravu 2017/18. Hráči dorazili hneď ráno do Ciutat Esportiva, aby sa podrobili klasickým lekárskym a fyzickým testom.

Po príslušných lekárskych vyšetreniach sa všetci prítomní zúčastnili večer prvého tréningu, pričom Ernesto Valverde môže od prvých chvíľ počítať s týmito futbalistami: Ivan Rakitic, Luis Suárez, Rafinha, Jasper Cillessen, Javier Mascherano, Paco Alcácer, Sergi Roberto, Aleix Vidal, Marlon, Douglas, Thomas Vermaelen, Sergi Samper a Munir. Okrem členov prvého mužstva boli k dispozícii aj niekoľkí mladíci z rezervy, menovite Ortolà, Aleñá, Cucurella a Palencia. Gerard Deulofeu sa zotavuje zo zranenia.

TIP | Začína útok na Nelsona Semeda

V piatok začnú trénovať už aj Sergio Busquets, Denis Suárez, Andrés Iniesta, Jordi Alba, Lucas Digne a Samuel Umtiti, ktorí dostali tri dni voľna navyše kvôli reprezentačným povinnostiam. Ako poslední prídu Arda Turan, Leo Messi, Neymar a Gerard Piqué. Tí si zašli do Japonska plniť záväzky voči novému hlavnému sponzorovi Rakutenu a v Barcelone ich neuvidíme až do soboty.

zdroj: sport-english.com

foto: fcbarcelona.com

barca888

5
2017-07-13 10:43:32

Ja Valverdemu verím že mužstvo vzpruží a dodá nám potrebnú šťavu. Hlavne aby sme sa vrátili k vyrovnaným výkonom, pretože to bolo dôvodom neúspechu tejto sezóny:-)

abstinent

2
2017-07-13 13:06:50

ja dufam ze posobit atraktivnym dojmom v zapasoch

abstinent

2
2017-07-13 13:07:07

*dufam ze budeme

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.