Presne sedem týždňov po ukončení sezóny vo finále najprestížnejšej európskej klubovej súťaže Ligy majstrov v Cardiffe čaká na turínsky Juventus prvý duel svojej predsezónnej prípravy. Stará dáma sa na štadióne MetLife Stadium v New Yersey predstaví v prípravnom stretnutí proti Barce.

Ako prvý dostal na tlačovej konferencii Juventusu slovo hlavný manažér celku Massimilliano Allegri, ktorý mal v uchu slúchadlo, v ktorom sa mu prehrával preklad otázok amerických reportérov do taliančiny. "Tieto zápasy sú pre náš klub významné," začal.

"Tento tím mal na konci uplynulej sezóny oslavovať, keďže sa mu podarilo vyhrať ligový titul aj pohár, ale mrzí ma, že sme si to nemohli patrične užiť, pretože sme stále cítili sklamanie z finále Ligy majstrov. Hráči by si to boli zaslúžili," pokračoval.

"Nasledujúca sezóna nebude o nič jednoduchšia. Miláno získalo skvelé posily, nehovoriac o kvalite Neapola a Ríma. Tešíme sa na to, že s cieľom víťaziť a získať ďalšie scudetto pristúpime ku ročníku s rovnakou mentalitou a prístupom a snáď si vylepšíme chuť po neúspechu z Cardiffu," dodal Allegri, ktorý prišiel o dve svoje opory, Leonarda Bonucciho, ktorý už je v milánskom AC, a Daniho Alvesa. prestupujúc do PSG.

Piatková tlačová konferencia zároveň poslúžila ako oficiálna prezentácia novej letnej posily Juventusu Mattiu De Sciglia, ktorý prestúpil do klubu vo štvrtok z AC Milána. Duel proti katalánskej Barcelone tak preňho bude debutom vo svojom novom klube.

"Vo svojej kariére som sa dostal do toho správneho okamihu na nové výzvy v novom tíme," konštatoval De Sciglio.

"Zápas proti Barcelone nebude len obyčajným priateľským stretnutím. Chceme sa ukázať v naozaj dobrom svetle," dodal.

Zdroj: juventus.com
Foto: juventus.com

Ahonen2

7
2017-07-22 12:06:08

Prosím vás nevie mi nikto povedať či bude dajaký program ukazovať zápas?

GabrielSVK

9
2017-07-22 12:11:34

Digi Sport 1 :) VISCA EL BARCA

lovefootball

3
2017-07-22 12:11:41

Mal by to davat Digi Sport 1.

singo1

6
2017-07-22 14:15:14

A nemecky sport1 na astre 19,2

abstinent

5
2017-07-22 12:25:50

prvorady ciel pripravnych zapasov je vyskusat hracov.dufam ze hraci z b-cka a ti co prisli nazad z hostovania urobia na valverdeho dobry dojem

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.