Bývalý krídelník klubu Metz Ismaila Sarr odmietol príležitosť hrať v drese FC Barcelona, keď si namiesto katalánskeho veľkoklubu pre svoj ďalší rozvoj vybral podpísanie štvorročného kontraktu s Rennes.

Rennes len pred niekoľkými okamihmi oznámili skompletizovanie zisku Ismaila Sarra, ktorý do celku prichádza od konkurenčného tímu francúzskej Ligue 1 Metz. Devätnásťročný krídeník týmto počinom odmietol možnosť stať sa súčasťou Blaugranas, čo sám i vysvetlil.

Reprezentant senegalskej reprezentácie sa upísal tímu Christiana Gourcuffa na štyri roky, keď vyhlásil, že príležitosť prestupu na Camp Nou prišla príliš skoro. Transfer prichádza presne rok po tom, čo posilnil Metz, keď sa už ale podľa svojich vlastných slov nesmierne teší na nové výzvy.

"Je pre mňa cťou podpísať s Rennes. Toto dobrodružstvo sa pre mňa začína už čoskoro, osobne sa už teraz cítim ako čiernočervený. Len pred rokom som opustil Senegal, aby som prišiel do Metz, keď som tak odišiel od svojej rodiny. Musel som si zvykať na nové prostredie," komentoval pre oficiálnu webstránku svojho nového zamestnávateľa.

"Dnes som nesmierne šťastný, moji rodičia sú na mňa hrdí. Som vďačný za každý jeden deň, počas ktorého mám šancu vykonávať s vášňou svoju profesiu."

Sarr následne vysvetlil, prečo sa rozhodol odmietnuť Barcelonu a ostať tak vo francúzskej Ligue 1. "Rennes je družstvom, ktoré mi pomôže v mojom hernom progrese. Stále sa musím zlepšiť po defenzívnej stránke a stať sa rozhodnejším v ťahu na bránu. Som však presvedčený o tom, že sa mi pod Gourcoffom bude dariť," dodal.

Zdroj: fourfourtwo.com
Foto: fourfourtwo.com

blauigrana

4
2017-07-26 20:25:45

meno zabil

abstinent

3
2017-07-26 21:11:05

ja som si myslel ze to je ten stoper malang sarr o ktorom tu bol vcera clanok

mikimi122

4
2017-07-26 22:04:47

Náš je Malang Sarr z Nice. Zámer Barci kúpiť jeho je aj v tom, že vie hrať aj na poste stopéra a ľavého krajného obrancu.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.