El Mundo Deportivo po prehratom finále Copa del Rey urobilo prieskum medzi fanúšikmi FC Barcelona. Otázka na ktorú respondenti odpovedali bola: „Stratila Barca svoj gólový apetít? Až 54% culés odpovedalo áno a iba 46% povedalo nie. Smutné, však?

Čo si myslíte vy? Dôverujete tímu Pepa Guardiolu, že môže byť úspešný v dvojzápase proti Realu Madrid v semifinále Ligy majstrov?

Johan Cruyff verí Barcelone a fanúšikom v nedávnych dňoch odkázal: „Fanúšikovia Barcelony si nemusia robiť obavy. . . Barcelona sa náhle nestane slabým tímom.“

Športový riaditeľ klubu Andoni Zubizarreta uviedol: „Toto sú zápasy, ktoré rozhodujú maličkosti, ale my pôjdeme s cieľom útočiť a streliť gól. Budeme hrať čo vieme.“

Pep Guardiola verí svojmu tímu: „Máme veľkú dôveru v samých seba a mojim hráčom verím najviac.“

Otázkou ostáva: Veríte i vy, že je možné vyradiť Real Madrid v semifinále Ligy majstrov?Verím, že ste lojálny farbám blaugranas nielen, keď tím je považovaný za favorita, ale i vtedy, keď na jeho strane nie je väčšina. Dôvera fanúšikov robí tím silnejším a schopnejším zvládnuť aj tie najväčšie prekážky.

Visca el Barca! Forca Barca!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.