Barcelona sa počas dvoch týždňov stretne s Espanyolom už tretíkrát. V predchádzajúcich bitkách sa jednalo o pohárové stretnutia, v ktorých sa zakaždým radovali tipéri s jednotkou na tikete. Bude domáce prostredie rozhodovať aj v zápase 22. kola? Sledujte priamy prenos na TV Tipsport!

Derby je vždy poriadne vyhecované a hovorí sa, že nemá favorita. Ako to vidíte vy? Dočkáme sa prekvapenia na úkor Messiho a spol? Člen najväčšej tipérskej komunity kajava to vo svojej analýze odmieta. „Na strane Barcelony je nielen kvalita, psychická pohoda tímu, ale aj vzájomná bilancia. Z posledných 24 súbojov hraných na ihrisku Espanyolu vyhrala Barca 13-krát, 9 razy remizovala a iba v troch prípadoch prehrala. Verím, že rozbehnuté barcelonské hviezdy Espanyol nezastaví.“ Zveziete sa na výhre hostí v kurze 1,37?

Pridajte sa k najširšej komunite tipérov aj vy a užívajte si veľké množstvo výhod plynúcich z členstva medzi tipérskou elitou spolu so vstupným bonusom 999 €. Hrajte skvelé súťaže, sledujte tisícky živých prenosov na TV Tipsport, nahliadnite do tiketov skúsených stratégov v populárnej Tiket aréne alebo jednoducho píšte analýzy k svojim tipom a získajte atraktívne odmeny!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.