Útočník Barcelony, Lionel Messi, ktorý vynechal sobotňajšiu tréningovú jednotku v Madride, sa do procesu vrátil v nedeľu na tréningu na štadióne Alfreda DI Stéfana.

Messi, ktorý nehral v zápase Argentíny proti Taliansku (2-0), sa zotavoval z problémov s hamstringom. „Chvíľu ma trápilo zranenie hamstringu,“ povedal Messi pre TyC Sports pred zápasom s Talianskom, o výsledku ktorého rozhodli góly Evera Banegu a Manuela Lanziniho.

„Vždy chcem hrať, ale cesta na Majstrovstvá Sveta je stále dlhá. Rozhodli sme sa, že v zápase proti Taliansku si oddýchnem, ale som optimistický, čo sa týka zápasu proti Španielsku.„

Leandro Paredes zo Zenitu Petrohrad a Lanzini z West Hamu v nedeľu netrénovali. Traja brankári Argentínskeho celku – Sergio Romero (Manchester United), Willy Cabellero (Chelsea) a Nahuel Guzmán (Tigres) – mali špeciálny tréning. Národný tím Argentíny sa usadil vo Valdebebas, v utorok ho čaká prípravný zápas proti Španielsku na štadióne Atlética Madrid – Wanda Metropolitano.

zdroj: sport.es
foto: sport.es
video: youtube.com

ombre

23
2018-03-25 21:21:28

Nemusel by hrať ani proti Španielsku, nedajbože aby sa teraz zranil v tejto fáze sezóny..

Bachy

22
2018-03-25 21:38:56

Nechápem prečo nedostane šancu Rulli zo Sociedadu je to myslím kvalitnejší brankár ako tí nominovaní.

Jhonys

9
2018-03-26 00:23:36

Caballero je taky kvalitní. Ale Rulli určitě mohl být v nominaci namísto toho Guzmána. V tomhle moc nechápu logiku některých jihoamerických trenérů - namísto kvalitnějších hráčů z Evropy vezmou nějaké kvalitním fotbalem neozkoušené hráče z domácí ligy. Jako upřímně fakt by mě zajímalo, co by Sampaoli dělal, kdyby se mu shodou okolností vyřadili oba brankáři a on by třeba v zápase proti Německu/Španělsku musel postavit nějakého Guzmána. Gratulki, fakt..

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.