Denník Diario Olé prezradil, aká bola reakcia Lionela Messiho po utorkovom zápase Argentíny so Španielskom, v ktorom albiceleste podľahli svojmu súperovi v Madride v pomere 6-1.

Messi v zápase nehral kvôli zraneniu, avšak pohľad na potupnú prehru si spolu so svojimi spoluhráčmi na štadióne Wanda Metropolitano pretrpel na tribúne. Leo sa po zápase zobral a zišiel do šatne Argentíny a spoluhráčom povedal toto: „Prechádzame si tým všetci. Spoločne.“

Podľa denníku Olé bolo toto gesto jeho spoluhráčmi a realizačným tímom ocenené a všetci sa v tomto kritickom momente cítili kapitánom podporení. Messi cítil, že musí zasiahnuť.

„Čo Leo spravil? Nieeee, veľmi dobré, veľmi dobré. Úprimne, potrebovali sme to,“ povedal denníku jeden z ľudí, ktorí boli prítomní v šatni.

Viac ako čokoľvek iné, si Messi, ktorý letel hneď po zápase späť do Barcelony, chcel svoju úlohu kapitána Argentíny v tomto pre tím náročnom momente precvičiť. A to sú práve tie momenty, v ktorých sú veľké gestá najviac oceňované. A Messiho gesto bolo.

zdroj: sport.es
foto: sport.es
video: youtube.com

JURITO

21
2018-03-30 08:59:45

Toto mi príde jak nejaká FIFA alebo manažér cely článok xD keď tam dám nejaku možnosť v rozhovore a potom vyjde článok xD

Zmazaný užívateľ

3
2018-03-30 13:26:03

Leo by si mal dat ohladne MS poziadavku: bud odide ta holohlava karikatura trenera alebo nejdem na MS. s takym babrakom, arogantnym chujom, ako maju na lavicke, budu radi, ked postupia zo skupiny. ignoracia dybalu, totalne nulovy system, tragicka obrana, s takymi esami slabucky utok, to je fantomasova vizitka. ak niekto s takym vyberom pred poslednym kolom juhoamerickej kvaldy nema istotu ani baraze, tak to svedci o tom, ze je zebrak a totalny amater. a tvari sa akoby mal sest titulov majstra sveta. skoda, ze pri Leovej poslednej realnej sanci na titul bude na lavicke tento pseudotrener, traged a saso.

emiliano

2
2018-03-31 09:24:21

Trénerom sa pripisujú šamanské kvality. Nie je to o trénerovi, je to o kvalite tímu. Bez Lea sú priemerným tímom nech ich bude trénovať hocikto. Ale aj s Leom sú len tesne nadpriemerní, nie sú to favoriti, lebo on všetko neuhrá, to si myslia len zaslepení Argentínčania. Brazília, Nemecko, Francúzsko sú tímy, kde je 13 hráčov svetovej úrovne a nie sú závislí na jednom hráčovi. Ja vidím okrem Lea kvalitu - Dybala, Di Maria. Taký Higuain v repre nepremieňa šance, Icardi len čaká vpredu na dorážku, ostatní sú len hráči pre priemerné tímy. Pozrite sa na káder Argentíny, keď tam bo Maradóna, hráli aj bez neho a on bol esom. Už predtým v r. 1978 boli majstri aj bez Maradónu. Zoberte si súčasný káder a uveďte top hráčov. Aj priemerný tím bez viacerých špičiek môže niečo dokázať (viď Dánsko, Grécko, Portugalsko), ale musia všetci disciplinovane drieť do úmoru a musí sa tomu prispôsobiť aj systém. Súčasný tréner si je vedomý úrovne kádra a vyjadril sa raz, že musia vždy hľadať Lea, aby niečo vymyslel. To je málo na favorita. Argentínčania majú očakávania, ktoré nezodpovedajú úrovni a nakoniec nadávajú na Lea, že to nevyhrá sám.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.