Tréner FC Barcelona Ernesto Valverde poskytol novinárom pred dnešným ligovým stretnutím s Leganés tlačovú konferenciu. Prinášame Vám z nej všetko podstatné. 

Zápas

"Očakávam Leganés, ktorý poznáme z priebehu celej sezóny, tím s obrovským entuziazmom, ktorý prežíva dobrý rok. Vyhrali sme u nich síce 0-3, avšak s obrovskými problémami, len ťažko si predstaviť družstvo, ktoré sa poráža náročnejšie, bude to niečo podobné, ako pred rokom, keď sme sa s nimi predstavili rovnako po súboji Ligy majstrov. Zajtra sa musíme sústrediť výlučne na tri body, ku titulu nám ich totiž chýba pätnásť, a tak nemôžeme rozmýšľať nad žiadnym iným duelom."

Rekord

"V šatni nad týmito rekordmi neuvažujeme. Sú to dôležité zápisy, na to, aby sme jeden takýto vyrovnali, zajtra musíme vyhrať alebo remizovať, uvidíme teda, či sa nám to podarí. Štatistiky sa však menia zo dňa na deň. Som v klube, kde sú všetci na víťazenie zvyknutí. Budeme pokračovať v nastolenom rytme a chceme pozbierať plody tvrdej práce, ktorú počas sezóny odvádzame. Teraz na nás čaká to najkrajšie, no rovnako tak najobtiažnejšie."

Stav jeho hráčov

"Niektorí skončili s bolesťami, uvidíme, či hráči ako Messi, ktorých trápili isté problémy, zajtra nastúpia, alebo nie. Vyhodnotíme to po tréningu."

Denis Suárez

"V posledných dvoch stretnutiach nám nesmierne svojím príchodom po zmene strán pomohol, v Sevilli pre tím znamenal obrovský impulz. Je po zranení, nehral tri týždne, no prospešný je i tak."

Piqué & Umtiti

"Ich spolupráca je podľa všetkého taká dobrá, lebo majú obaja nesporné kvality, kľúčom však je, že sú neustále spolu. Tak Piqué, ako Umtiti si na seba zvykajú stále viac a viac a ich pohyby sú neustále synchronizovanejšie."

Madridské derby

"Nemám toho veľa, čo povedať. Chceme vyhrať proti mužstvu, ktoré je z Madridu tiež, proti Leganés. Na ten druhý duel už náš výkon vplyv mať nebude."

Dembélé

"Do hry sa po zranení zapája viac. Aj naďalej pokračuje v procese adaptácie na svoju pozíciu."

Zdroj: marca
Foto: marca

Badiman

12
2018-04-07 09:40:53

Veľký diplomat, ako vždy človek sa extra veľa nedozvie, ale páči sa mi to.... tak to ma vyzerať elegán... :)

Fabregas4

5
2018-04-07 09:43:23

Bolo by to krásne ak by k nám o pár rokov prestúpil ďalší z generácie "Kluivert" :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.