Dnešný neskorý večer bude patriť futbalu. Slovenský reprezentant Stanislav Lobotka so svojimi spoluhráčmi privítajú na domácej pôde hviezdami nabitú Barcelonu. Nenechajte si to ujsť v priamom prenose!

Katalánci si po vypadnutí z Ligy majstrov naposledy napravili chuť domácou výhrou nad Valenciou. Celta na Estadio de Balaídos najskôr porazila Sevillu jednoznačne 4:0, no o týždeň neskôr sa musela skloniť na ihrisku Leganés. Vigo neprehralo v La Lige pred vlastnými fanúšikmi už v siedmich dueloch, Barca by rada zveľadila svoj jedenásťbodový náskok na čele tabuľky. Budú bodovať obaja, alebo ste našli medzi týmito mančaftami favorita? Tipnite si!

Ako to vidí najväčšia tipérska komunita?

Naposledy, keď sa Barcelona stretla s Vigom, bol z toho debakel Lobotku a spol. v pomere 0:5. Na domácej pôde však Celta uhrala remízu 1:1. To boli pohárové zápasy. Jediný tohtosezónny ligový súboj skončil na Camp Nou nerozhodne 2:2. Môže sa to zopakovať? Drvivá väčšina tipérov verí v tomto zaujímavom meraní síl hosťujúcim Blaugranas v kurze 1,73. Borec MatNR v rozbore napísal: „Barcelona je po vypadnutí z LM stále v kŕči. V posledných troch ligových zápasoch zakaždým umožnila súperom viac striel na bránu ako zvyčajne a inkasovala minimálne v jednom prípade. V domácej súťaži má síce dostatočný náskok a v celej sezóne ešte neprehrala, ale vo Vigu to bude mať ťažké a tipujem, že gól dostane aj teraz,“ vyjadril sa tipér vo svojej analýze. Tiež prognózujete presný zásah na každej strane v kurze 1,55?

Inšpirujte sa v Tiket aréne!

Nahliadnite do populárnej Tiket arény a inšpirujte sa najlepšími tiketmi od skúsených tipérov, alebo sa sami pochváľte svojimi úspechmi.

Pridajte sa k najväčšej tipérskej komunite TU a získajte vstupný bonus 999 EUR! Navyše dostanete úplne zadarmo 5 EUR na svoje prvé stávky!

zdroj: tipsport.sk
foto: sport.es

s1ck_1

5
2018-04-17 17:18:53

na Balaidos sme mali vždy problém hrať. Celta je kvalitný súper, treba hlavne udržať Aspasa. Teším sa na Stana, dúfam že bude hrať. Podľa mňa dnes to bude 3:1 pre FCB :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.