Rudi García, tréner Olympique Lyon, komentoval prestupové špekulácie týkajúce sa prestupu Memphisa Depaya do Barcelony. Vyjadril sa aj k možnosti príchodu Samuela Umtitiho opačným smerom.

Depay do Barcelony?

"Čítal som o záujme o Depaya v katalánskej tlači. Denníky však pripomínajú, že Luis Suarez ešte nerozviazal kontrakt s Barcelonou. Pred niekoľkými dňami sa hovorilo o odchode nevysokého ľavonohého hráča, ale nakoniec zostal v klube. Nie je vylúčené, že nakoniec nebude miesto na príchod nového hráča."

"Memphis je hráčom špičkovej úrovne, fantastickým futbalistom, ktorý sa nedávno vrátil po operácii krížnych väzov. Pokiaľ s nami zostane, Lyon bude oveľa silnejší."

"Ak Depay, podobne ako iní moji hráči, ktorých je veľa, budú mať možnosť hrať v mužstve zostavenom na víťazstvo v Lige Majstrov, sám ho odveziem autom do Barcelony."

Umtiti do Lyonu?

"Samozrejme, že sme hovorili o možnosti Umtitiho návratu. Je to skvelý obranca, ale neviem, či operácia je možná z finančného hľadiska. Chcel by som to, ale nemyslím si, aby k tomu došlo."

zdroj: sport.es
foto: twitter

Diskusia

5 komentáre
2020-09-06 17:34:56
Výmenu by som bral :)
2020-09-06 17:50:53
Kupovat hraca po operacii kriznych vazov moze fakt iba Bartomeu s jeho (ne)vedenim.