Xavi Hernández zverejnil nomináciu na prvý ligový zápas v roku 2024. Vycestuje aj Vitor Roque, ktorý čaká na registráciu do ligy.

Rok 2024 začína pre FC Barcelona výjazdovým stretnutím s Las Palmas, ktoré trénuje bývalý tréner Barçy Atlètic Javier Garcia Pimienta. Na zápas na Kanárskych ostrovoch v 19. kole La Ligy bol do nominácie, ktorú zostavil tréner Xavi Hernández, zaradený nový hráč Vitor Roque, ktorý čaká na svoju registráciu v La Lige.

Nominácia

João Cancelo, Balde, R. Araujo, Ferran, Lewandowski, Raphinha, Iñaki Peña, João Félix, Christensen, Romeu, Vitor Roque, S. Roberto, F. De Jong, Gündoğan, Kounde, Astralaga, Lamine Yamal, Kochen, Fermín, Cubarsí a H. Fort.

zdroj: twitter/fcbarcelona.com
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

7 komentáre
2024-01-03 17:55:48
Dúfam,že registráciu Vitora do večera stihnú,aby si mohol s Lewandovskym zahrať,už sa neviem dočkať.... a to som si myslel,že bude jeho náhradou🙈
2024-01-03 18:21:45
Uz zas novy spasitel,tu sa nerobí dlhodoba praca ale mam pocit ruska ruleta,pred mesiacom bol joao felix novy boh,o chvilu bude na tribune,mam obavu ak vitor nezahviezdi v prvych niekolkych zapasoch,bude v barce odrovnany navždy ako vsetci,presne to je aj pripad lewandowskeho,par slabsi h zapasov a uz sa z toho nevie dostať,tlak je extrémny,tak to je u všetkých,vitor roque bude sucasneho stavu barcelony dalsou nevinnou obetov skor či neskôr 20 rocny hrac nemoze byť považovaný za vykupitela velkoklubu,ani messi v 20 rokoch nebol v takejto tazkej situacii,bolo tam dostatok hracov ktori tento extremny tlak rozdelovali