Barcelona vstupuje do nového roka v najhoršej možnej situácii, pokiaľ ide o zdravotný stav jej hráčov. V zápase proti Las Palmas musel João Cancelo predčasne opustiť ihrisko.

Portugalčan sa ambiciózne pokúsil o strelu v pokutovom území domácich, ale bol zablokovaný, čo viedlo k jeho zraneniu. Cancela ošetril Ricard Pruna a hráč sa pokúsil vrátiť na trávnik, ale nakoniec to bohužiaľ musel vzdať. Španielske médiá už priniesli prvotné informácie o zdravotnom stave Portugalčana.

Javi Miguel z madridského denníka AS informuje, že v Barcelone majú obavy zo zranenia Cancelovho kolena. Podľa Catalunya Radio sú prvotné dojmy také, že Cancelo bude mimo hry do konca januára. Xavi na pozápasovej tlačovej konferencii zasa povedal, že Cancelovo zranenie sa nezdá byť vážne. A podľa Rogera Torella z katalánskeho denníka Mundo Deportivo všetko nasvedčuje tomu, že Cancelo si podvrtol koleno a vynechá španielsky Superpohár.

AKTUALIZÁCIA

Lekárske vyšetrenia dnes potvrdili zranenie kolena v prípade Joãa Cancela - Portugalčan má natiahnutý väz MCL v ľavom kolene. Médiá tvrdia, že to nie je vážne zranenie, ale pravý bek bude chýbať v Saudskej Arábii v boji o Španielsky superpohár.

zdroj: španielske médiá
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

4 komentáre
2024-01-05 14:03:35
😔
2024-01-05 14:19:43
Fakt škoda. Ale zas treba povedať aj to, že ten jeho pokus o strelu, pri ktorom sa mu to stalo, bol dosť ťarbavý.
Trochu si za to môže sám, spravil zlé rozhodnutie.