Anna Lewandowska v rozhovoroch opakovane zdôrazňuje, ako sa jej páči život v katalánskej metropole. Manželka Roberta Lewandowskeho je veľmi aktívna v médiách a teraz sa dokonca objavila v katalánskej televízii, kde poskytla nezvyčajný poľsko-katalánsky rozhovor.

Anna Lewandowska poskytla rozhovor katalánskej televízii TV3, kde sa jej okrem iného pýtali na nedeľňajšie finále španielskeho Superpohára, v ktorom sa Barcelona stretne s Realom Madrid. Anna vyjadrila nádej na víťazstvo Blaugranas a na otázku moderátora, aby predpovedala výsledok finále, uviedla, že Barcelona vyhrá 3:1 a jej manžel strelí dva góly. Katalánske publikum ju za tento výrok odmenilo búrlivým potleskom. Záznam poľsko-katalánskeho rozhovoru je k dispozícii nižšie:

zdroj: TV3
foto: twitter

Diskusia

7 komentáre
2024-01-14 14:53:46
Bodaj by si mala pravdu.
2024-01-14 15:36:11
Ružové okuliare nezitie v realite a klamanie samých seba ju obvikle znaky fanúšikovského základné Barcelony fakt je bohužiaľ taký že Barcelona by dneska nevyhrala ani z plne zdravím kompletným kadrom nie to ešte s tým čo je tam teraz a to z dvoch dôvodov impotentny útočníci ktorý sa musia nadriet na každučký gól a neschopnosť hrať zápasy takéhoto kalibru celých 90 minút lebo na to nemajú fyzickú ani postavené tréningy