Doteraz sa zdalo, že João Felix sa nestihne zotaviť na prvé stretnutie s Neapolom. Toni Juanmarti z katalánskeho denníka Sport však informuje, že zdravotný stav Portugalčana sa zlepšil a existuje šanca, že hráč sa dostane do nominácie už na prvý zápas osemfinále proti Neapolu.

Felix utrpel zranenie členka koncom januára a predpokladalo sa, že sa bude môcť vrátiť okolo 13. - 20. februára. Neskoršie správy boli pesimistickejšie a odhadovalo sa, že útočník sa do zápasu proti Neapolu nezotaví. Podľa Juanmartiho však v posledných hodinách došlo k zlepšeniu Felixovho stavu. Bolesť do značnej miery ustúpila, pohyblivosť je väčšia a hráč sa môže časom uzdraviť. Novinár denníka Sport sa domnieva, že ak nedôjde k regresii, 24-ročný hráč by mal byť Xavimu k dispozícii.

Juanmarti zdôrazňuje, že Felix by proti Neapolu nehral od prvej minúty, keďže sa už tri týždne neukázal na trávniku, ale mohol by sedieť na lavičke. Pre Xaviho by bola takáto možnosť na druhý polčas cennou zbraňou. Javi Miguel z madridského denníka AS už dnes načrtol, v akej zostave by Barcelona mohla vybehnúť na trávnik štadióna Diega Maradonu, a to s dvoma útočníkmi. Juanmarti dodáva, že Ferran Torres určite nebude pripravený na zápas proti Neapolu.

zdroj: sport.es
foto: twitter/fcbarcelona.com

Diskusia

Zatiaľ žiadne komentáre. Pridaj komentár ako prvý.