„Odovzdáme všetko“ je sloganom novej reklamnej kampane klubu, ktorá sa sústreďuje na zvýšenie predaja lístkov pre sezónu 2010/11. Hlavnými hviezdami sú samozrejme hráči.

So štartom novej sezóny sú hráči opäť naplno odhodlaní nechať na ihrisku všetko a toto odhodlanie je vyjadrené sloganom kampane, „We Give Everything“ (prekl. „Odovzdáme všetko“).

Záväzok pre obe strany

Cieľom kampane je, aby fanúšikovia nasledovali hráčov v ich odhodlaní a prisvojili si slogan „Odovzdáme všetko“, a tak ako aj minulú sezónu sa kladie dôraz na tím. Túto sezónu hráči nebudú nosiť tetovania tak ako minulú sezónu – na obrázkoch sú vyobrazení hráči v spotených dresoch.

Hráči vo viacerých videách ukážu ich odhodlanie prostredníctvom tvrdej práce na tréningoch, ktorá predchádza každému zápasu.

Prví traja hráči

Pedro, Iniesta a Messi vystúpia v tejto kampani ako prví. Každý jeden z nich vyjadrí svoje odhodlanie brániť klub a požiada fanúšikov o rovnaký spôsob podpory. Po nich by mali prebrať štafetu ďalší hráči. Postupne sa tak predstavia Xavi, Puyol, Villa, Alves, Piqué a Valdés.

Široký záber

Úspech kampane bude záležať od schopnosti hráčov presvedčiť divákov, aby zaplnili štadión na každom zápase a bude vysielaná na BarcaTV, klubovej webstránke, všeobecných a športových novinách, TV, rádiu a na reklamnej ploche v okolí štadióna.

Foto:

zdroj: fcbarcelona.cat

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.