Nedávno zvolený prezident Barcelony Sandro Rosell je ochotný utratiť za zakončovateľa FC Liverpool poriadny balík.

Podľa anglického denníka The Mirror, Rossel je rozhodnutý pritiahnuť Torresa, ktorého hodnota sa pochybuje na úrovni 70 miliónov libier, na Nou Camp, aj keď bude čeliť konkurencii zo strany Chelsea či Man City.

Ten krok však môže ovplyvniť aj pokus kataláncov upísať kapitána Arsenalu Fabregasa, vzhľadom nato, že Rosell chce dostať Torresa za každú cenu a je možné, že nakoniec nepodpíše ani jeden.

Nový prezident stále trvá natom, že Fabregas je pre Barcelonu letnou prioritou, ale na druhej strane je aj veľký Torresov fanúšik a so španielskym útočníkom má aj blízky vzťah.

Práve to môže byť jednou z výhod pred anglickýmisúpermi Barcelony. Bývalý hráč Atletica Madrid tvrdí, že Barca je jediný španielsky klub, do ktorého by zvážil svoj prípadný prestup.

Torres in Ibrahimovič out ?

V súvislosti s tým sa hovorí aj o odchode Ibrahimoviča z Barcelony. Tréner kataláncov Guardiola sa vyjadril, že predaj Ibrahimoviča by ho potešil, no v prípade neúspechu transféru, pre jeho vysokú prestupovú čiastku z leta minulého roku, by sa pokúsil švéda zapracovať do svojho kádra aj na nasledujúcu sezónu.

Prezident Barcelony Sandro Rosell je naklonený myšlienke odchodu švédskeho internacionála z klubu, od ktorého čakali oveľa viac, ako ukázal. Možných riešení je hneď niekoľko.

Nastal čas lúčenia ...

Ako potencionálny záujemca o Ibrahimoviča sa ukázal byť práve Liverpool a týmto sa otvoril priestor pre prípadný swap zahrňajúci aj Torresa, o ktorého prejavil emimentný záujem práve nový barcelonský šéf. Do úvahy pripadá aj Manchester City, odkiaľ by Rosell na Camp Nou rád privítal Robinha ako časť transféru. Najnovšie prejavilo záujem angažovať švéda do svojich radov milánske AC. V tomto prípade láka Rosella výmena Patta ako časť ponuky za švéda.

V konečnom dôsledku odchodu Ibrahimoviča by sa katalánci v žiadnom prípade nebránili, čo by umožnilo zlepšenie pozície na príchod elitného utočníka the reds do Barcelony.

zdroj: goal.com mirror.co.uk

© 2010, Autorské práva ForcaBarca.sk. Všetky práva vyhradené. Opätovné vydanie alebo rozširovanie obsahu tejto obrazovky bez predchádzajúceho písomného súhlasu je výslovne zakázané.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.