Felipe Luis dnes absolvoval tlačovú konferenciu pred zápasom Atlética Madrid s Barcelonou. Na nej okrem iného bránil aj Neymara, ktorého minulý rok obvinili z provokácií.

Fyzický stav

"Včera som sa vrátil do tréningov a pocity sú dobré. Našim cieľom bolo, aby sme boli pripravení na Barcelonu a to sa stalo. Teraz všetko záleží od trénera a od toho, či ma chce využiť."

Zápas

"Očakávame veľmi ťažký zápas. Dúfam, že atmosféra na Calderón bude ohurujúca. Barca bude dominovať v hre a bude útočiť. My tak ako vždy budeme veľmi silno brániť a hrať na rýchle a nebezpečné protiútoky. Zápasy s Barcou záležia od toho ako hrá ona, pretože má veľmi dôležitých hráčov. My urobíme všetko preto, aby sme vyhrali."

Absencie v kádri Barcelony

"Barcelona bola v minulej sezóne schopná vyhrať všetky tituly a káder má ten istý. Majú veľké zdroje. Aj napriek niektorým absenciám je nominácia dlhá natoľko, aby boli favoritom. Našou výhodou je, že hráme doma. Bude to intenzívne a pekné. Nech vyhrá lepší."

Provokatér Neymar?

"V Španielsku to nevídame často. Poznám ho, odkedy začal hrať futbal a okrem toho spolu hráme aj v reprezentácii. Je to jeho štýl hry. Nikoho nechce zosmiešniť a bodka. Musíme ho zastaviť, ale bude to ťažké. Neymar je veľmi rýchly, priamy a vie strieľať góly."

zdroj: mundodeportivo.es
foto: mundodeportivo.es

lakypeso

28
2015-09-11 21:28:37

Spraví to Messi, Ronaldhino alebo hoci kto iný-je to jeho umenie... ale hneď ako to spraví Neymar je to provokácia -_-

MindrotATM

4
2015-09-12 08:46:07

Je to Filipe, nie Felipe, pôsobí to neprofesionálne :)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.