Leo Messi sa v posledných dňoch dozvedel, že hoci ho prokuratúra oslobodila od obvinení z krátenia daní, španielsky súd ho predsa len obvinil a navrhuje pre neho trest v podobe pobytu za mrežami v dĺžke 22,5 mesiaca.

Leo Messi v reakcii na tieto absurdné obvinenia publikoval na Instagrame správu, ktorá je podľa médií adresovaná práve daňovákom: "A takto sa cítim ja H..." H ako hacienda, čiže Daňový úrad. Pripojil k popisu aj nasledujúcu fotografiu. Provokácia?

zdroj: sport.es
foto: sport.es

tomasis

9
2015-10-10 16:18:55

O nieco neskor, Messi pridal druhu fotku kde vysvetlil tu fotku, o ktorej je clanok - popis: I want to clarify that my last message has nothing to do with the Argentinian National Team. Obviously i am 100% behind them and all the team. And i hope that against Paraguay we can get the 3 points because they will be very important after not starting well .
(Mnoho ludi to pochopilo, ze je rad ze nie je teraz v repre)

tomessi

5
2015-10-10 18:44:54

Chcu ho vykreslit v mediach ako mafians a dufam ze s nim v skutocnosti nebudu tak jednat. Asi tych milionov eur do spanielskej statnej kasy ktore zaplatil nebolo malo... Za inych okolnosti by sa k nemu spravali inak. Ked si predstavim kolko europskych politikov a podnikatelov ma firmy v danovych rajoch... Je to na smiech.Tu ale ide o nieco ine ako su dane...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.