Luis Enrique sa dnes po dlhšom čase objavil na tlačovej konferencii. Reprezentačná prestávka sa skončila a zajtra na Kataláncov čaká ligový súboj s Rayo Vallecano.

Pohárový zápas s Villanovense

"Na túto tému vám toho veľa nemôžem povedať, pretože žreb prebehol len teraz. Čakáme na viac informácií a budeme na to myslieť v týždni, keď budeme tento zápas hrať. Nateraz je najdôležitejší zajtrajší zápas."

Bez Iniestu a Xaviho

"Takých hráčov je nemožné nájsť, sú to výnimoční hráči, ktorí málokedy strácajú loptu. Musíme však nájsť iné riešenia, iných hráčov s inou charakteristikou. Vieme, že Rayo nám narobí tie isté problémy ako v minulej sezóne. Ani na chvíľu vám nedovolí vydýchnuť si, hoci ste pri lopte."

Odpočinok pre Mascherana

"Iní hráči sú v tej istej situácii, Busquets takisto odohral veľa zápasov. Aby sme ho nechali oddýchnuť, musíme nájsť ten správny moment. Vieme, že sezóna trvá veľa mesiacov a že ich musíme mať pripravených na koniec sezóny, ale vzhľadom na okolnosti veľa možností nemáme."

Suarez

"Je pripravený na 100%."

Tlak na Messiho návrat

"Mňa zaujíma len to, aby bol zdravý. To je jediné, čo ma zaujíma. Kľúčové nie je to, aby sa vrátil na ten či onen zápas, aby to, aby sa vyliečil."

Tréner Španielska

"Áno, chcel by som byť trénerom Španielska, veľmi."

Buquets, Mascherano a Rakitič sú vyťažení

"Otvára to dvere iným hráčom. Musíme si však dávať pozor, nemôžeme na nich vyvíjať priveľký tlak. Niekedy dostanú viac šancí, inokedy menej, ale to záleží od súpera."

Benitez sa sťažoval, že tlač chce destabilizovať Real.

"Óóó, ja tlač milujem, milujem tlač. Nič nemilujem viac [smiech]."

Odišiel Pedro v nevhodný moment?

"Jeho situáciu sme poznali, rozumeli sme mu, chcel hrať viac, musel sa rozhodnúť. Možno že teraz by sa rozhodol inak, to neviem. Želáme mu všetko dobré."

zdroj: as.com
foto: as.com

cwirko

6
2015-10-16 16:50:45

S Levante hrá zajtra Madrid nie? :D

Dr-QQ

4
2015-10-16 19:23:24

Áno o 16:00. Bez Jamesa, bez Modriča, bez Benzemu, bez Carvajala. A pravdepodobne aj bez Ramosa, Pepého a Danila. So zraneniami sú momentálne na tom horšie ako my.

tomessi

0
2015-10-16 22:03:57

Takze nebudu mat na ihrisku vela kvality...

cwirko

1
2015-10-17 08:11:25

Obávam sa, že aj napriek týmto zraneniam to dajú..

Domink

0
2015-10-16 21:20:15

To sa mi na nom páči..nerobí rozdiely v doležitosti zápasov

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.