Španielski rozhodcovia sú úbohí, no v posledných zápasoch im korunu nasadil Gonzalez Gonzalez. Barcelone rozhodoval dva zápasy a predovšetkým ten proti Espanyolu v La Lige bol úplne katastrofálne odpískaný. Katalánsky denník Sport dnes píše, že predstaviteľom FC Barcelona došla s týmto trendom rozhodovania trpezlivosť.

41-ročný arbiter najskôr pomohol Realu k výhre nad Realom Sociedad, neskôr v ďalšom zápase medzi Espanyolom a Barcelonou nechal hráčov súpera blaugranas hrať zákerne a tvrdo, no nič z toho nezabránilo Rozhodcovskej komisii nominovať Gonzaleza Gonzaleza na včerajší zápas na San Mamés, kde opäť hráčom súpera dovolil hrať tvrdo.

FC Barcelona v tejto súvislosti podala na Španielsky kráľovský futbalový zväz podnet na modifikovanie disciplinárnych predpisov. Na základe tohto návrhu, jeden z členov Súťažného výboru by mal na starosti tresty pre arbitrov v prípade dopustenia sa hrubých chýb. O tom už pred časom hovoril aj prezident FC Barcelona Josep Maria Bartomeu. Ten žiadal aj pre rozhodcov tresty za odfláknutú prácu.

Klub k tomuto kroku viedli obavy o zdravie svojich hráčov, keďže rozhodcovia proti Barcelone súperovi dovoľujú hrať nezvyčajne ostro.

zdroj: sport.es
foto: sport.es

Bartra

top komentár
44
2016-01-21 20:07:14

aj tak im nic neurobia a veselo sa pojde dalej ..

srdcarek

16
2016-01-21 20:10:55

konecne nieco !!!

fofo112

13
2016-01-21 20:12:53

K o n e č n e sa spamätali.

emiliano

2
2016-01-22 07:53:28

Áno konečne.Je treba na tých ničomných a arogantných vyvinúť tlak - protestovať, dávať záznamy z ich výkonov v médiach, vyhrotiť atmosféru medzi fanúšikmi. Nemôžeme sa stať ovcami pri vlkovi.

dardel

27
2016-01-21 20:16:45

Gonzalez gonzalez je dokazom toho, co je zle na spanielskom futbale. vcera piskal zle na obe strany, najprv prehnane permisivny voci zakrokom leones, potom ked to blaugranas zacali opatovat tiez nic. a vrcholom bola zlta karta iniestovi len za to, ze upozornil na predchadzajuci faul laktom tusim na munira. je dobre, ze sa konecne niekto ozval, je to v prospech sutaze, ak budu prisne trestat neschopnych rozhodcov (gonzalez nema co robit nielen v primera, ale ani v segunda B)

Mourinhov_Prst

17
2016-01-21 20:37:20

nic ine ma nenapada, iba to, ze ten chuj tak piska umyselne, lebo taky neschopny nieje ani Fantozzi.Konecne to vedenie nieco spravilo.

Andres-LaPulga

6
2016-01-21 21:02:03

Ja sa divim ze nieco take uz davno nefunguje. Tvaria sa vsetci akoby boli rozhodcovia neomylni a ked si niekto trochu otvori hubu na amaterizmus nejakeho rozhodcu tak porad dostane minimalne 2-zapasovy distanc. Takisto ako hraci mozu dostat pozapasovy trest tak rovnako by to malo fungovat aj u rozhodcov. Ked spravi chybu ktora vyraznou mierou ovyplvni priebeh zapasu alebo nepravom vyluci hraca tak preco by za svoju neschopnost nemal byt potrestany. Aspon by si konecne zopakovali pravidla hry a zacali by piskat objektivne pre obe strany.

Ale aj tak sa nic s tym nespravi. Trochu bububu v mediach a o par tyzdnov sa pojde dalej bez povsimnutia.

Messi10Neymar

3
2016-01-21 21:07:32

Ja som KO KO T Ja som ROZHODCA !!!

quentin

8
2016-01-21 21:12:16

Niektorí vravia konečne! Ja to poviem inak, v tomto prípade je to skurvená politika! Pokiaľ náš klub FC BARCELONA nezíska podporu aspoň u polovice klubov z La Ligy a Segundy, aby mohla osloviť UEFA, prípadne FIFA a nezíska na svoju stranu aspoň výraznú menšinu funkcionárov z vedenia ligy a komisie rozhodcov, tak sa nezmení ani hovno! A médiá? Celý svet vidí ten španielsky rozhodcovský bordel a píše sa o tom a vysiela v médiách a výsledok je doteraz nič, nula, figa borová. Som rád, že sa takto vyjadrili. Ale to nestačí, kým nedosiahnu vyššie spomenuté. Visca!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.