Luis Enrique sa pred zápasom s Arsenalom zúčastnil tlačovej konferencie, na ktorej pochopiteľne hovoril o súperovi, triu MSN či lídrovi tímu. Nechýbali ani vtipné odpovede.

Motivácia

"Motivácia je veľká nielen kvôli štadiónu či súperovi, ktorý je jedným z najlepších v Európe. Chceme obhájiť titul z minulého roka, to nám dodáva motiváciu."

Barcelona ako favorit

"Prijímame toto označenie, ale vieme, že to, čo sme urobili v minulosti, nezaručuje vôbec nič.Vieme ako zložitá je táto súťaž, najmä mimo domova."

Ťažký súper

"Arsenal má potenciál dominovať v zápasoch. Sú veľmi ťažkým súperom a majú veľmi nebezpečný útok."

Ako pracuješ s triom Messi, Suárez a Neymar?

"Hovorím Abrakadabra a začína sa mágia. Ale nie, pracujeme normálne. Vždy som mal dobrých útočníkov, ale Barcelona má tých najlepších na svete. Majú slobodu, ale vedia, že majú tiež povinnosti v defenzíve. Všetci máme spoločný cieľ, je to jednoduché."

Náš líder

"V minulom roku bol Messi úžasný a v tomto je rovnaký, ak nie lepší. Teraz hrá na krídle, ale má slobodu pohybu. On je náš líder."

Ako sa ti v nedeľu zaspávalo s pocitom, že Atlético na vás stráca v lige osem bodov a Real Madrid deväť?

"Ako zvyčajne, s mojou ženou."

Real už nemá šancu na titul?

"Radšej hovorme o Lige majstrov, v lige je ešte čas."

Finále pohára na Vicente Calderón

"Majú bránky a tribúny pre fanúšikov? To je skvelé."

zdroj: fcbarca.com, fcbarcelona.cat

barcakus

top komentár
73
2016-02-23 07:46:59

To je strašný frajer :)

Aministrator

top komentár
48
2016-02-23 07:48:06

zase si povodil novinárov :D nedal sa vyprovokať k ničomu čo by mohli obrátiť proti nemu...je to pán tréner odkedy je tu nemá žiadnu kontroverziu na tlačovkách, všetko s kludom a prehľadom jasne ak veci..bulvárne otázky ignoruje bravúrne.

emiliano

19
2016-02-23 08:25:43

Najlepšia odpoveď bola tá, že sa mu zaspávalo ako zvyčajne s jeho ženou.Ferguson bol známy svojimi bonmotmi.Napr. na otázku, čo ho trápi pred derby s Liverpoolom, odpovedal, že trápi ho, že jeho sučka menej žerie. A na otázku, čo povie na odchod Mourinha (po prvom vyhodení) odpovedal: Bude mi chýbať.

mr-tom

17
2016-02-23 08:46:27

Najväčší pán na svete!

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.