Skupinová časť Copa America je za nami a o celkový triumf bojujú ešte stále traja hráči Barcelony. Do štvrťfinále prestížneho juhoamerického turnaja sa dostali Claudio Bravo, Lionel Messi a Javier Mascherano, naopak dvere sa zavreli pred Luisom Suárezom. Poďme sa spoločne pozrieť na ich výkony.

Leo Messi

Útočník Barcelony vynechal kvôli zraneniu prvý zápas s Čile a doposiaľ odohral na turnaji celkovo 75 minút. Na konte má však tri góly, ktorými sa blysol proti Paname. Jeho Argentína zvládla všetky stretnutia v skupine.

Javier Mascherano

Defenzívny záložník sa prezentuje výbornými výkonmi a bol chrbticou mužstva v prvých dvoch zápasoch. Proti Bolívii sedel iba na lavičke.

Claudio Bravo

Kapitán Čile bránil svätinu svojho tímu vo všetkých zápasoch. Mohli sme však od neho vidieť niekoľko slabších momentov, ktoré viedli k zbytočným gólom. V skupine skončili za Argentínou a do štvrťfinále postupujú z druhého miesta.

Luis Suárez

Víťaz Zlatej kopačky 2015/16 sa vo finále Copa del Rey zranil a robil všetko preto, aby na Copa America hral. Hoci sa pripojil k národnému tímu, tréner nechcel zbytočne riskovať a hráč tak presedel všetky stretnutia na lavičke. Uruguaj prekvapivo končí už v skupine.

zdroj: fcbarcelona.cat

foto: twitter.com

STEFI

10
2016-06-17 11:19:05

Tuto Copu vyhra jednoznacne Albiceleste.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.