Marc-André ter Stegen je na prebiehajúcom európskom šampionáte až tretím brankárom Nemecka. Po bezgólovej remíze s Poľskom rozprával pre Mundo Deportivo.

Situácia v Barcelone

"Je dôležité hrať za Barcu, pretože je to tím, ktorý každý sleduje. Veľa vám to pomôže. Cítim sa tam dobre a myslím, že to je to najpodstatnejšie."

Situácia v národnom tíme

"Joachim Low pozná moje kvality a to je dôvod, prečo som tu. Tvrdo trénujem a snažím sa učiť na každom tréningu, aby som bol pripravený v prípade, že ma tréner bude potrebovať."

Euro

"Stále sme v skupinovej fáze, momentálne chceme vyhrať posledný zápas so Severným Írskom a zabezpečiť si tak prvé miesto... potom uvidíme. Rád by som však čelil Španielsku. Či vo Finále? Snáď, ale je to ešte dlhá, dlhá cesta."

TIP | Lehmann radí ter Stegenovi, aby zostal
TIP | Ter Stegen sa rozhodol

Remíza s Poľskom

"Je to veľmi náročný súper, ktorý nás dobre pozná. Už od prvej minúty nám to komlikovali. Mohli sme to vidieť aj v kvalifikácii, keď sme na seba narazili. Remíza je ale výsledok, ktorý nám umožňuje viesť skupinu a napredovať."

Štýl Nemecka

"Systém s Mariom Gotzem je podobný tomu barcelonskému, keď bol ešte na lavičke Guardiola. Hoci máme iné formácie a najväčší rozdiel je, že nemáme Lionela Messiho! V obrane si vedieme dobre. Okrem toho Boateng a Hummels sa môžu lepšie zohrať, keďže budú budúci rok spoluhráči v Bayerne."

Marc Bartra

"Som s ním v kontakte. Vysvetľoval som mu zopár vecí o Bundeslige."

zdroj: weloba.com

foto: dfb.de

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.