Thomas Vermaelen je blízko prestupu do Ríma. Talianska strana vstúpila do záverečnej fázy rokovaní s Barcelonou a dúfajú, že by mohli dosiahnuť dohodu ešte tento týždeň.

Podľa denníka Gazzetta dello Sport sa kluby dohodli na ročnom hosťovaní a následnej kúpe Belgičana. Avšak, nezhodli sa na cene. Rimania ponúkajú 2 milióny eur za hosťovanie a ďalších 8 miliónov za nasledovný prestup, no Barcelona žiada o 4 milióny navyše k prestupovej čiastke, teda 2 milióny za hosťovanie + 12 miliónov eur za prestup.

TIP | Vermaelen nevylúčil odchod do AS Rím

TIP | O Vermaelena bojuje dvojica klubov

Katalánci sú si vedomí, že Vermaelen je preferovanou voľbou trénera Luciana Spallettiho. Športový riaditeľ klubu z hlavného mesta Talianska Walter Sabatini však odmieta zaplatiť až 14 miliónov za tridsaťročného hráča. V každom prípade, AS Rím a hráč dospeli k dohode. Vermaelen by mal podpísať trojročný kontrakt s platom 3 milióny eur na sezónu, vrátane bonusov.

zdroj: sport-engilsh.com

foto: sport-english.com

gabo111

17
2016-08-05 21:40:21

Aspoň bude mať šancu hrať.

Marco01

3
2016-08-05 23:33:05

Hosťovanie + následná kúpa ? Panecku, to ho nevedia hneď predať ? Aby sa tam ihneď nezranil, za rok sa vrati a pošleme ho zase niekam zdarma ako songa..táto naša prestupová politika...

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.