Clément Lenglet, futbalista, ktorý sa počas tohto prestupového obdobia upísal FC Barcelona, poskytol svojmu novému zamestnávateľovi zaujímavý rozhovor. Francúz okrem iného prezradil, kto patril medzi jeho idolov. 

Idoly

"Keď som bol malý, patrili medzi nich Zidane, Henry, Ronaldinho či Ronaldo."

Barcelona

"Zatiaľ mesto príliš dobre nepoznám, no všetci mi vravia, že sa v ňom žije veľmi dobre, nesmierne blízko je ako pláž, tak hory."

Voľný čas

"Veľa času trávim u seba doma. Žijem so svojou priateľkou už tri roky, pravdou je, že nepatrím medzi osoby, ktoré by chodili vonku príliš často, vlastne len vtedy, keď sa idem najesť. V okamihoch, keď mám čas, rád sledujem futbal. Mám vo futbalovom svete mnohých priateľov a pokiaľ môžem, snažím sa ich sledovať."

"Mám rád tenis, ale pravdou je, že v ňom prílis dobrý nie som. Vo všeobecnosti milujem sledovanie všetkých športov, no už menej ich praktizovanie."

Rodina

"Mám troch bratov, jeden má dvadsať, druhý sedemnásť a tretí sedem rokov a všetci traja hrajú futbal. Pokiaľ by som nebol futbalistom, páčilo by sa mi pracovať v športovom odvetví nejako inak, pretože ním žijem."

"Moja rodina mi bola vždy veľmi nápomocná, stále tu bola pre mňa. Moji bratia, rodičia, priateľka, kamaráti. Už od detstva mám štyroch alebo piatich priateľov, všetci sú pritom na mňa nesmierne hrdí a začínajú so mnou žiť túto novú etapu."

Záľuby

"Čo sa týka hudby, mám rád všetky štýly, no v prvom rade muziku z Francúzska, lebo jej, prirodzene, rozumiem. Rovnako tak však obľubujem španielsku hudbu, pretože je veľmi rytmická."

Sociálne siete

"Nie som nimi posadnutý, ale rád sa im venujem aspoň trochu."

Kuchyňa

"Mám rád klasické jedlo. Cestoviny, ryža... ako futbalisti jeme častokrát tie isté chody. Mám rád bolonské špagety a milujem syr. Oproti tomuto syru však preferujem ten z Francúzska. Chutí mi ale paella."

Silné a slabé stránky

"Potrebujem veľa spať, niekedy mám pocit, že radšej spím ako si užívam život."

Ciele do budúcnosti

"Získavať tituly vo futbale, a to, aby sme boli ja a moja rodina zdraví."

Zdroj: md
Foto: md

Tomaga

6
2018-07-18 17:40:44

dôležité bude neprestať svoju šancu :)

LaBrie

11
2018-07-18 18:47:28

Vyzera byt rozumny, ziadny pojaseny exot ;)

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.