Prvý tím FC Barcelona má za sebou i svoje posledné, tretie vystúpenie v rámci severoamerického turné. Katalánci aj napriek dobrému výkonu odchádzajú zo stretnutia s AC Miláno ako porazení, keď inkasovali v samotnom závere celého zápasu. 

FC Barcelona nadviazala na svoju výhru po pokutových kopoch s Tottenhamom a porážku s Rímom prehrou s AC Miláno, ktorou sa so severoamerickým turné lúči. Výsledok však v tejto chvíli nie je dôležitý, naopak, Ernesto Valverde môže byť so svojou ekipou nesmierne spokojný. Hoci rozhodne uvidíme ešte veľa zmien, keďže návraty zaznamenávajú hráči z Majstrovstiev sveta, manažér si v noci otestoval, ako by mohol vyzerať jeho tím pred Španielskym superpohárom proti Sevilli. V základnej jedenástke by mohol byť Arthur, dokazujúci svoje majstrovstvo, zatiaľ čo o svoje miesto bojuje i Semedo. Nesmierne sa darí Arthurovi a šance zatiaľ dostáva aj Miranda. 

Narozdiel od dvoch predchádzajúcich duelov sme sledovali pomalšie stretnutie, ktorému najmä v prvom dejstve chýbalo tempo hry. Miláno sa rozhodlo poctivo brániť a počas celého prvého polčasu si vytvorilo iba jednu príležitosť, keď Barcu ohrozil Borini. To naopak, Katalánci mali výborných príležitostí hneď viacero, dostali sa do nich Munir po kombinácii s Rafinhom, ďalej Rafinha samotný po centri Semeda, Malcom hneď dvakrát či dokonca aj Arthur, no blaugranas skórovať nedokázali. 

Po tom, čo odohral prvé dva súboje Cillessen, svojich prvých štyridsaťpäť minút dostal Ter Stegen a nie je vylúčené, že ho uvidíme v hre aj v Superpohári. Okrem Nemca pútal na trávniku azda najväčšiu pozornosť Riqui Puig, ktorý po zmene strán nahradil Paca Alcácera a opäť ukázal, že vo svojom mladom veku patrí medzi hráčov s najväčším potenciálom z celej barcelonskej akadémie.

O osude zápasu napokon rozhodol gólom z jeho konca striedajúci André Silva, zužitkujúc prihrávku Kessieho. Azulgranas avšak môžu byť so svojím vystúpením spokojní a ich fanúšikovia tiež.

AC Miláno 1 - 0 FC Barcelona

Góly: 90+3' André Silva

Zdroj: md
Foto: md

Zmazaný užívateľ

12
2018-08-05 08:10:30

V zapase sme boli jednoznacne lepsi. Väcsie drzanie lopty, viac striel, viac rohov. Sise sme prehrali, ale vykon sme podali skvely.

V tomto zapase sa dokazalo, ze Munir je lepsi ako Paco a ze 4adsej treba ponechat Munira. Je minmalne rovnako kvalitny mladsi abeste aj odchovanec.

Dalej Rafinha upät ukazal, ze ma na to, aby hral za Barcelonu a dufam, ze u nas aj zostane.

Vyborne sa javia prestupy - Arthur a Malcolm super vykon a obaja takmer dali aj gol.

A R.Puig podal vcera famozny vykon. Ma sice len 18 rokov, ale to co predvadzal na travniku bolo neskutocne.

Miranda hral taktiez velmi dobre a vpohode zapadal do zostavy.

No a samozrejme dobry vykon podla aj Roberto, ktory rozdaval prihravky kazdym smerom.
Cillessen a ter Stegen taktiez vhytali velmi dobre.
Semedo mohol dat gol, tiez dobry vykon a Lenglet s Marlonom to taktiez dobre zvladali.

Cely zapas sme ich tlacili, len jedna nestastna akcia a v poslednej minute gol. Ale je to len pripravny zapas, takze nic strasne sa nedeje. ;-)

Celecao22

1
2018-08-05 08:46:41

Držanie lopty to je ten problém

Nick

7
2018-08-05 10:08:05

Nebol to ziadny problem... problem bol len ze sme nevyuzili sance

Simr33

-9
2018-08-05 09:36:23

Bum zmrdi a tohle je jen začátek (Y)

jan22

4
2018-08-05 10:17:36

Simr33 naozaj má problém ,...tie jeho negativne názory sú nepochopitelné ....

Simr33

-6
2018-08-05 10:32:00

Po sezóně si řekneme jestli byli negativní nebo ne ;)

jan22

1
2018-08-05 10:36:16

Už teraz mám pocit,že by si bol náramne rád ak by si mal pravdu....

frkmrk

2
2018-08-05 13:40:03

Preco po sezone? ved Ty si zmrd uz teraz,lebo nevies co pises.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.