Katalánsky denník Mundo Deportivo informuje, že FC Barcelona patrí medzi najnovšie kluby, ktoré majú záujem o krídelníka OSC Lille, Nicolasa Pepého.

Mundo Deportivo uvádza, že španielsky šampión považuje 23-ročný futbalový talent za naozaj veľmi zaujímavého hráča. Pepé má samozrejme fantastický štart do novej sezóny, keď v piatich zápasoch Ligue 1 zaznamenal 4 góly a tri asistencie. Žiaden hráč v piatich najlepších ligách Európy nemal doterajšej časti sezóny podiel na viac góloch.

Noviny však uvádzajú, že o hráča majú záujem aj Real Betis a Sevilla. Novinári z Anglicka zas na zoznam záujemcov dopísali Manchester United a Arsenal. Vyzerá to tak, že Pepé je skutočný futbalový talent a Lille nebude schopný hráča udržať. Mužstvo z Ligue 1 má v tomto roku finančné problémy a takýto transfer by klubu pomohol.

Katalánci však vo svojom kádri majú aktuálne dostatok krídelníkov. Napríklad Ousmane Dembélé takisto zaznamenal skvelý štart do nového ročníka. Klub počas leta zároveň kúpil ďalšieho krídelníka a to Malcoma. Pepé v súčasnej situácii skutočne nie je potrebný.

zdroj: barcablaugranes.com
foto: barcablaugranes.com

Radovan

8
2018-09-20 17:42:54

Urcite ho nejdeme kupt

FcBarca

5
2018-09-20 20:05:09

to ze je hviezda lille este nic neznamena ked ho kupi nejaky velkoklub potom mozme hovorit

Culesking

11
2018-09-20 21:13:15

Hazard bol taktiež hviezda Lille a nepotreboval sa ukazovať ešte v nejakom veľkoklube.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.