Ernesto Valverde sa k víťazstvu svojho tímu nad Tottenhamom vyjadril na pozápasovej tlačovej konferencii.

Zápas

"Odohrali sme dobrý zápas a mali sme príležitosti, aby sme svoj náskok navýšili už skôr a nemuseli sme potom trpieť. Liga Majstrov je však taká."

Čo sa zmenilo

"Sme stále ten istý tým, snažíme sa dominovať v hre s loptou. Koniec koncov, už v zápase s Athletic Club sme mohli v druhom polčase vyhrať. Dnes sme odohrali dobrý zápas. Niekedy dobrý výkon sprevádzajú výsledky, inokedy nie."

Arthur

"Ide vlastne o to, aby si hľadal miesto. Má vlastnosti, ktoré sa nám veľmi hodia. Zabezpečí množstvo dobrých prihrávok a je ťažké mu vziať loptu. Hral od prvej minúty v dôležitom zápase. Dúfam, že je to prvý zápas z mnohých."

Coutinho

"Môže hrať v zálohe alebo viac vpredu. Strieľa góly, dribluje, asistuje... Môžeme ho použiť na všetko."

Messi

"V zápase s PSV strelil hetrik, dnes pridal dva góly. Je spokojný a to nám slúži veľmi dobre."

zdroj: as.com
foto: sport.es

David97

22
2018-10-04 08:09:07

Konečne hra, na ktoú sa dalo pozerať. Bolo to aj tím, že proti nám tím nebetónoval, ale hlavne sme hrali od začiatku a Messi... Ten si asi povedal, že tu CL vyhra aj sám, keď mu tím nepomôže. Ale za včerajšok nebudem kritizovať, nikoho, dokonca aj Pique odohral celkom dobry zapas, takže som spokojný, lebo sa všetci snažili a hneď to bolo vidno aj na výsledku. Takýto futbal chcem vidieť.

David97

25
2018-10-04 08:12:06

+ celý zápas som sledoval pohyb hráčov bez lopty a oproti inym zapasom to bolo 3 krat lepšie. Presne to, o čom som vravel. Stačí trochu aktivity, uvolniť sa a hneď majú komu nahrať. Pripomínalo mi to staré časy a futbal bol včera asi najkrajší v tejto sezóne.

ximpp

9
2018-10-04 08:36:56

Přesně tak, to bylo nejdůležitější, že hráli a ve velkém pohybu i ostatní hráči v týmu, to Messimu nejvíc pomůže, tím mu nechávají prostor pro jeho mimozemskou činnost. :-)

BayernMunchen

6
2018-10-04 08:56:08

Presne tak. Pohyb bez lopty od cias guardiolu upadal. Hned vidno ked hraci viac makaju

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.