FC Barcelona dôležitý zápas s FC Sevilla zvládla priam na výbornú a dokázala zvíťaziť v pomere 4:2. Skôr než o výhre Blaugranas sa však píše a hovorí o zranení Lionela Messiho, ktorý si poranil lakeť na pravej ruke a čaká sa na oficiálne stanovenie diagnózy.

Tak či onak, FC Barcelona dokázala na svojom trávniku poraziť veľmi ťažkého súpera a to hneď po návrate z reprezentačnej prestávky, čo je nesmierne cenné. Navyše po štyroch ligových zápasoch bez výhry. Verme, že duel chalanov do ďalších bojov nakopol.

Veľmi poteší aj fakt, že samotné stretnutie gólovo otvorili konečne Blaugranas – už v druhej minúte sa presadil Coutinho. O desať minút na to druhý gól domácich pridal Lionel Messi a o hodinu na to sa presadil Suarez z pokutového kopu, ktorý si sám aj vybojoval. V 79. minúte znížil Pablo Sarabia, ale v tomto prípade nemal ter Stegen šancu zasiahnuť, pretože loptu nechytatelne tečoval Lenglet.

V záverečnej fáze zápasu sa nám však roztrhlo vrece s gólmi, pretože na streleckú listinu sa zapísal aj Ivan Rakitič a Luis Muriel. Zápas tak skončil výsledkom 4:2, takže diváci si prišli na svoje. Katalánci sa zároveň vrátili na čelo priebežného poradia, čo je veľmi dobrá správa.

Hráčom zápasu sa s určitosťou stal Marc-André ter Stegen, ktorý pochytal takmer nemožné. Klobúk dole. Nemec v súčasnosti chytá v životnej forme.

Góly: 2' Coutinho, 12' Messi, 63' Suarez (11m), 88‘ Rakitič – 79‘ Sarabia, 90‘ Muriel
Žlté karty: 62' Vaclík

Rozhodca: Juan Martinez Munuera (Španielsko)
Štadión: Camp Nou
Návšteva: 88 712 divákov (zatiaľ rekord tejto sezóny na Camp Nou)

zdroj: livescore.com sofascore.com forcabarca.sk
foto: forcabarca.sk facebook

freerider22

1
2018-10-20 23:31:45

Oficiálne : Messi ma zlomeninu, 3 týždne

mikimi122

2
2018-10-20 23:39:54

Dúfajme, že tie tri týždne vydržíme. Škoda, že akurát pred nami sú veľmi dôležité zápasy. To je šanca pre Dembeleho, aby konečne začal hrať.

Federer

0
2018-10-21 08:33:47

To bude viac ako 3 týždne. 50-60 dní ... Žiaľ a to v takomto období.

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.