Včerajšie vydanie denníka The Mirror prinieslo informáciu, že Arsenal Londýn už nechce držať Fabregasa vo svojim kádri proti jeho vôli a v prípade, že Barcelona opätovne prejaví záujem o jeho kúpu, nebude viac o neho bojovať, ale naopak, umožní mu z Emirates odísť. Za toto gesto však Londýnčania požadujú aj poriadny finančný balík - 57 miliónov eur.

Aj keď vlani v lete práve tréner The Gunners Arséne Wenger zabránil odchodu Fabregasa do Barcelony, tento krát sa proti prestupu už nebude stavať. Tím zo severu Londýna chce poriadne pomeniť súčasný káder na nasledujúcu sezónu, aby konečne po niekoľkých rokoch vyhral aspoň nejakú trofej. Peniaze z predaja Fabregasa by mali na tento účel výborne poslúžiť. Arsenal má v pláne kúpiť hneď niekoľko futbalistov.

Medzi potenciálnych kandidátov patrí Mario Götze (Borussia Dortmund), Scott Parker (West Ham United) či útočník Realu Madrid, Karim Benzema.

Toto leto sa tak môže konečne ukončiť štyri roky trvajúca prestupová telenovela s hráčom Arsenalu v hlavnej úlohe, ktorý sa chce vrátiť do svojho domovského klubu, no Arsenal ho nechce pustiť.

zdroj: sport.es

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.