Stredopoliar FC Barcelony Cesc Fabregas vehementne odmietol, že urobil negatívne komentáre o svojom bývalom klube Arsenale Londýn.



Počas štvrtkového dopoludnia bol španielsky reprezentant odcitovaný magazínom Sport tvrdiac, že podpísal zmluvu s katalánskym veľkoklubom, pretože už viac neveril v to, že „the Gunners“ budú schopní získať nejakú trofej.

Tiež magazín napísal, že Fabregas tvrdil, že zverenci Arsena Wengera boli mimo prvej trojky v anglickej Premier League, pretože medzi nimi a klubmi ako Chelsea, Manchester United či Manchester City, je obrovská medzera.

Dvadsaťštyriročný stredopoliar však tieto svoje vyhlásenia poprel: „Nerobil som žiaden rozhovor od mojej tlačovej konferencie pri mojej prezentácii. Tam som len povedal pravdu a to, čo vyšlo z môjho srdca – skvelé slová o skvelom klube, pretože úspech a trofeje je presne to, čo si zaslúži. Chcem, aby bol Arsenal úspešný, rovnako ako každý jeho fanúšik. Neodišiel som z týchto dôvodov, to som nikdy nemal v hlave. Arsenal zo mňa urobil to, čím som dnes.“

Zdroj: Topfutbal.sk, Foto: El Pais

Váš účet je zablokovány! Nemôžete pridávať komentáre do:
Ak chcete pridať komentár, musíte sa prihlásiť.